Hairextensions accessoires

Ga direct naar:

 

Hairextensions accessoires

Welke hairextensions accessoires u nodig heeft, hangt af van het type hair extension dat u wilt gebruiken. Hier ziet u precies welke accessoires bij welke extension horen. Het gebruik van de juiste materialen en hulpmiddelen kan veel helpen bij het creëren van een natuurlijke look. Bovendien voorkomt u beschadiging van uw haar door de juiste hulpmiddelen te gebruiken. Handige tangen vergroten verder het gebruiksgemak en met beschermers houdt u uw haar en vingers veilig. Naast voordelige hairextensions kunt u ook iedere benodigde accessoire voordelig online bestellen. De artikelen zijn te verkrijgen in verschillende hoeveelheden, afhankelijk van uw situatie. U kunt dus precies bestellen wat u voor uw gewenste hair extension nodig heeft. Met behulp van de juiste hairextensions accessoires van Voordelige Hairextensions kunt u ook thuis aan de slag.

 

Hairextensions accessoires voor pre-bonded extensions

Wax hair extensions vallen onder de pre-bonded extensions. Voor de hair extension varianten V-tip, Nail-tip en Flat-tip wordt wax gebruikt voor het bevestigen. Het waxje wordt bevestigd met de warmte tang als accessoire (ook wel hairextensions connector genoemd). Andere hairextensions accessoires voor een wax extension zijn:

 

  • Een lijmverwijderaar
  • Een verwijdertang
  • Haar- en vingertop beschermers
  • Losse waxjes

Voor iedere hair extension variant vindt u een pagina met aanvullende informatie. Onder ‘pre-bonded’ vindt u verder microring I-tip extensions. Omdat er geen warmte nodig is voor het bevestigen is dit type hair extension erg populair. Een groot voordeel door gebruik van de siliconen aluminium microringen is dat de I-tip extensions gemakkelijk hergebruikt kunnen worden. Dit maakt het ook een voordelige optie. Aan microringen, een inzettang en treknaalden (duo en haak en loop) heeft u al genoeg. Alle accessoires zijn uit voorraad al binnen één dag leverbaar.

 

Hair weaves en clip-in hairextensions accessoires

Naast bovengenoemde producten kunt u kiezen uit nog twee hair extension methodes. Hair weaves en clip-in hebben beide het voordeel dat u weinig hairextensions accessoires nodig heeft voor het bevestigen. Zoals de naam ‘hair weaves’ al doet vermoeden, weeft u het human hair als het ware in uw haar. Het enige wat u daarom hoeft te gebruiken, is naald en draad. Nog een groot voordeel van een hair weave is de veelzijdigheid. Weaves kunnen namelijk ook bevestigd worden met lijm, als vlecht of met clipjes. Bij de laatste optie maakt u zelf clip-in extensions. Voor de clip-in hair extensions zijn overigens ook maar weinig hairextensions accessoires nodig. Met losse clipjes en naald en draad bent u al voorzien. Vindt uw gewenste hair extensions en de bijpassende hairextensions accessoires op Voordelige Hairextensions.

  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa