Clip extensions, voor de haarverlenging die u wenst

Clip extensions, voor de haarverlenging die u wenst

Lange, volle haren zijn de droom voor heel wat vrouwen op deze planeet. Wanneer u dit eveneens wenst te realiseren kunt u een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om een permanente haarverlenging te laten realiseren, maar behoort ook een tijdelijke verlenging tot de mogelijkheden. Indien u vooral een voorstander bent van deze laatste optie is het interessant om te kijken in de richting van zogenoemde clip extensions. Deze extensions kunnen niet alleen zeer eenvoudig worden ingebracht, daarnaast haalt u ze er ook moeiteloos terug uit. Dit maakt ze uitstekend geschikt om te gebruiken voor een aankomend feestje of een andere speciale gebeurtenis.

Een snelle haarverlenging zonder een bezoek aan de kapper

Om een mooie haarverlenging te kunnen realiseren is het niet noodzakelijk om een bezoek te brengen aan de kapper. Veel vrouwen denken van wel waardoor ze die gedroomde haarverlenging toch maar niet doen. Een permanente haarverlenging bij een kapper laten zetten neemt dan ook gemiddeld zo'n 2 uur tijd in beslag. Dit is tijd die niet iedereen zomaar over heeft. Gelukkig kan het dus ook anders. Door gebruik te maken van clip extensions creëert u zelf in geen tijd een mooie haarverlenging die ook nog eens geheel is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wilt u voor wat uw clip extensions betreft bijvoorbeeld gebruikmaken van Brazilian hair en daardoor kunnen genieten van niet alleen mooi, maar ook lekker soepel en zacht haar? Dan is dat absoluut geen enkel probleem!

Zelf eenvoudig clip extensions maken

Wist u dat er ook een mogelijkheid bestaat om zelf clip extensions te maken? Om dit te kunnen realiseren moet er gebruik worden gemaakt van haarmatten gecombineerd met losse clipjes, naald en draad. Het zelf maken van uw clip extensions zorgt er voor dat u nog kunt rekenen op een extra interessant voordeel. Door zelf uw clip extensions te maken is het namelijk mogelijk om deze geheel naar wens te personaliseren. De haarmatten worden dan afgeknipt in de gewenste breedte waarna de clipjes naar eigen inzicht kunnen worden bevestigd met behulp van naald en draad.


Extra gewicht geven aan uw clip extensions

Wanneer u zelf clip extensions gaat maken heeft u eveneens de mogelijkheid om de haarmat dubbel te bevestigen met de clipjes. In dit geval legt u ze tegen elkaar aan als u over twee losse banen beschikt. Indien de banen nog op maat moeten worden geknipt kunt u meteen gebruikmaken van een dubbele haarmat. Ook in deze beide situaties worden de clipjes uiteraard aangebracht door gebruik te maken van naald en draad. Het gebruik van niet één, maar wel van twee haarmatten zorgt er voor dat er meer gewicht aan de clip extension in kwestie wordt gegeven. Het resultaat hiervan is dat deze een stuk voller wordt. Een bijkomend voordeel is dat u de mogelijkheid heeft om meerdere kleuren te combineren. Hierdoor kan een uitstekend, natuurlijk effect worden gecreëerd.

Optimaal en langdurig genieten van uw clip extensions

In vergelijking met andere vormen van haarverlenging is het zo dat clip extensions vaak net wat duurder uitvallen. Dit kan misschien een beetje vervelend zijn, maar u kunt wel rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Bovendien is het ook nog eens zo dat u mits het in acht houden van enkele tips echt voor een zeer lange tijd zult kunnen genieten van uw clip extensions. Een eerste belangrijk punt op dit vlak is om de clip extensions altijd uit te doen voor het slapen. Dit is niet alleen belangrijk omdat de clipjes tijdens het slapen stuk kunnen gaan, daarnaast kan ook het eigen haar worden beschadigd. Ga ook niet zwemmen met de extensions. Niet alleen chloor, maar ook zout kunnen immers de clipjes aantasten waardoor ze sneller kapot kunnen gaan. Bovendien is het mogelijk dat u tijdens het zwemmen de clip extensions verliest. Sowieso hoeft het eigenlijk niet meer te worden aangegeven dat chloor en zout algemeen niet goed zijn voor het haar.

Clip extensions

Een goede verzorging voor uw clip extensions

Wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van uw clip extensions? In dat geval is het belangrijk om ze op zo optimaal mogelijke wijze te verzorgen. Dit gebeurt uiteraard in eerste instantie door het in huis halen van kwalitatieve producten. Hoe u precies te werk moet gaan bij het wassen van uw clip extensions wordt duidelijk gemaakt aan de hand van het onderstaande stappenplan:

  1. Was voorzichtig de clip extensions met een verzorgende shampoo.
  2. Breng een goed verzorgende crème aan.
  3. Spoel de haren zorgvuldig, maar voorzichtig uit en hang ze aan een waslijn om te drogen.
  4. Probeer de extensions niet wild met een handdoek droog te wrijven. Dan loopt u immers het risico de extensions te beschadigen.
  5. Gaat u de haren stijlen of föhnen? In dat geval is het aan te raden om gebruik te maken van een hitte bestendig serum.

Tot slot nog een laatste tip. Gaat u tijdens de zomer naar het zuiden en neemt u, uw clip extensions mee? In dat geval is het belangrijk om ze net als uw huid op gepaste wijze te beschermen tegen de invloed van de zon. Er zijn op de markt verschillende producten terug te vinden die speciaal zijn gemaakt om uw haren te kunnen beschermen tegen de zon. Let op, niet alleen tijdens de zomer, maar wel het hele jaar door is het belangrijk om uw haren te beschermen. Tijdens de winter is bijvoorbeeld een extra verzorging vereist om uitdroging van het haar te kunnen voorkomen.