Double drawn extensions, uitstekende hairextensions

Double drawn extensions, uitstekende hairextensions

Bijzonder veel vrouwen kiezen er vandaag de dag voor om gebruik te maken van hairextensions. Wanneer u hier eveneens aan denkt zult u er graag rekening mee willen houden dat er op de markt verschillende soorten hairextensions zijn terug te vinden. We onderscheiden op dit vlak de single drawn hairextensions van de double drawn extensions. Deze laatste zorgen er voor dat u kunt rekenen op een mooie, volle haardos waar u in alle omstandigheden mee kunt uitpakken. Wanneer u kiest voor dit type hairextensions zult u er wel rekening mee moeten houden dat u iets meer geld dient te betalen in vergelijking met de single drawn varianten. Wilt u graag meer gedetailleerde informatie hebben over de verschillende soorten hairextensions op de markt? Twijfel dan niet langer, lees snel verder en u komt er alles over te weten!

Eigenschappen van single drawn hairextensions

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van single drawn hairextensions dient u er rekening mee te houden dat er soms kortere haren tussen kunnen zitten. Op deze manier geven de hairextensions uw haardos een zeer natuurlijk uiterlijk, want ook bij uw gewoon haar is er sprake van zowel lange als korte haren. Het feit dat er bij dit type hairextensions ook korte haren merkbaar zijn wordt veroorzaakt door het afbreken van de haren. De populariteit van single drawn hairextensions is er vooral gekomen omwille van het feit dat dit haar beter overloopt in het eigen haar. Bovendien zijn deze hairextensions in vergelijking met de double drawn extensions een stuk voordeliger. Kiezen voor single drawn extensions brengt wel één nadeel met zich mee. Het is immers mogelijk dat de punten na verloop van tijd dunner worden naargelang het haar langer wordt. Dit zorgt er voor dat u soms een stukje van het haar zult moeten afsnijden om deze terug haar authentieke uitstraling te doen krijgen.

Waarom kiezen voor double drawn extensions?

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van double drawn extensions zult u merken dat de haren van boven tot beneden even lang en dik zijn. Tijdens het haargroeiproces bij de donor worden de punten veelvuldig bijgewerkt. Dit gebeurt door ze gelijk te knippen. De korte haren zullen op deze manier worden weggewerkt wat er voor zorgt dat de punten veel voller ogen. Dit zorgt er wel voor dat het productieproces van de hairextensions een stuk meer tijd in beslag neemt. Wanneer er bij double drawn extensions sprake is van overgebleven, kortere haren zullen deze zorgvuldig met de hand worden verwijderd. Dit type hairextensions zijn bijzonder populair bij dames die over een mooie, volle haardos willen beschikken. Kenmerkend voor de double drawn extensions is dan ook dat maar liefst 90 procent van de haren even dik en bovendien ook even lang zijn. Mede omwille van deze reden zijn dit type hairextensions altijd duurder in vergelijking met de single drawn varianten.

Verschillende gradaties bij hairextensions

Indien u beslist om gebruik te gaan maken van hairextensions dient u er rekening mee te houden dat deze over verschillende gradaties kunnen beschikken. We onderscheiden op dit vlak voor hairextensions 5A, 6A en 7A. Het cijfer welke zich voor de A bevindt geeft aan hoe goed de kwaliteit van de hairextensions is. Het spreekt bijgevolg voor zich dat 7A de beste kwaliteit biedt. Door te kiezen voor 7A in combinatie met double drawn extensions beschikt u dan ook over een haardos die zelfs de meest veeleisende dames zal weten te overtuigen.

Wanneer we verder kijken naar de kwaliteit 7A kan worden vastgesteld dat dergelijke hairextensions zeer vaak worden gebruikt bij heel blond haar. Deze hairextensions staan er namelijk om bekend een veel strengere behandeling te krijgen. Van nature ligt het haar van de donor in deze situatie namelijk tegen het zwarte aan. Om dan de blonde kleur te verkrijgen dient het haar aanzienlijk te worden gebleekt en dat kan ten koste gaan van de kwaliteit. Tijdens het ontkleuren van het haar wordt immers een combinatie van 12 procent waterstofperoxide en blondeerpoeder gebruikt. Dit zijn voor het haar zeer agressieve chemicaliën. Dit zorgt er in de praktijk voor dat er bij blonde hairextensions wordt gekozen voor een betere kwaliteit.

5A hairextensions niet minder kwalitatief

Kiest u voor double drawn extensions die beschikken over een kwaliteit 5A? In dat geval zult u er rekening mee moeten houden dat deze iets minder stevig zijn. Dit komt doordat de haren over een verminderde dikte beschikken. Deze verminderde dikte zorgt er voor dat de haren iets minder kunnen verdragen, maar dit wil niet zeggen dat ze kwalitatief niet goed zijn. Het merendeel van de beoordelingen van onze klanten bij The Feedback Company zijn dan ook gebaseerd op het standaard assortiment met single drawn 5A hairextensions. De meeste vrouwen die er voor hebben gekozen om gebruik te maken van dit type hairextensions zijn hier dan ook bijzonder tevreden over. Wanneer u als vrouw wenst te kunnen genieten van hairextensions die de hoogst mogelijke kwaliteitseisen weten in te lossen, dan zult u toch eerder willen kiezen voor 7A double drawn extensions.