Een tijdelijke haarverlenging is niet onbetaalbaar

Een tijdelijke haarverlenging is niet onbetaalbaar

Bijna alle vrouwen staan er vandaag de dag om te springen om lang haar te hebben. Met een gemiddelde haargroei van tussen de 1 en 2 centimeter per maand dient u echter een behoorlijk lange tijd te sparen voordat u een degelijke, lange haardos heeft. Bovendien kan een bezoekje brengen aan de kapper er zomaar ongewenst voor zorgen dat uw haar weer een stukje wordt ingekort om in proportie te blijven. In al deze gevallen hoeft u echter niet te wanhopen. U kunt er immers ten allen tijde voor kiezen om een tijdelijke haarverlenging te realiseren. Een dergelijke haarverlenging is op eenvoudige wijze te verkrijgen en hoeft bovendien ook nog eens absoluut niet veel geld te kosten. Bent u eveneens geïnteresseerd in een tijdelijke haarverlenging, maar wilt u graag eerst nog iets meer informatie? Lees dan snel verder en ontdek alles over een haarverlenging in dit artikel!

Een voorbeeld nemen aan de sterren? Absoluut!

Iedere dag opnieuw kijken vrouwen van over de hele wereld vol bewondering naar de sterren van Hollywood. Hoe krijgen ze het toch voor elkaar om de ene dag prachtig lang haar te hebben terwijl ze de volgende dag op de gevoelige plaat worden vastgelegd met korte haren? Zeer eenvoudig, door het middel van een tijdelijke haarverlenging. Veel vrouwen vrezen dat zo'n haarverlenging helemaal niet voor hun budget is weggelegd, maar het tegendeel is waar. Een haarverlenging hoeft vandaag de dag dan ook absoluut niet veel geld meer te kosten. Door gebruik te maken van een haarverlenging kunt u dan ook niet alleen snel en eenvoudig, maar ook op financieel interessante wijze precies die lange haren verkrijgen waar u altijd al van heeft gedroomd!

Verschil tussen tijdelijke en permanente haarverlenging

Voordat u een keuze maakt op vlak van haarverlenging is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er tegenwoordig verschillende mogelijkheden bestaan. We onderscheiden op dit vlak de tijdelijke van de permanente haarverlenging. Een tijdelijke haarverlenging kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van de flip-in en clip-in extensions. Bent u toch op zoek naar een interessante mogelijkheid om een permanente haarverlenging te realiseren? In dat geval is het aan te raden om te kiezen voor pre-bonded extensions en hair weaves. Voor welke van deze verschillende mogelijkheden op vlak van haarverlenging u uiteindelijk zult kiezen is als vanzelfsprekend voor een groot deel afhankelijk van uw eigen voorkeur en de reden waarom u precies een haarverlenging wenst.

In model snijden van extensions

Wanneer de extensions in uw haar zijn geplaatst is het altijd belangrijk om er rekening mee te houden dat deze nog in model gesneden dienen te worden. Veel vrouwen staan hier niet bij stil, maar toch is dit noodzakelijk. Alleen door de hairextensions in model te snijden kan er immers voor worden gezorgd dat de overgang tussen de extensions en uw eigen haar zo minimaal mogelijk wordt gehouden. Jammer genoeg zijn er ook kappers die een haarverlenging door middel van extensions realiseren zonder deze in model te snijden. Het gevolg is dat u te maken krijgt met een haarverlenging die niet aan uw verwachtingen zal weten te voldoen en dat is uiteraard bijzonder jammer. Het niet in model laten snijden van de hairextensions zorgt er immers voor dat het voor mensen duidelijk is dat het extensions en dus niet uw echte haren zijn.

Een intensievere verzorging

Gaat u eveneens kiezen voor een haarverlenging? In dat geval is het belangrijk om er rekening mee te houden dat uw haren een intensievere verzorging nodig zullen hebben. Lange haren die beschikken over een grotere dikte zullen namelijk sneller klitten in vergelijking met korte haren. Na een haarverlenging zult u dan ook merken dat u in de ochtend absoluut niet sneller klaar zult zijn dan voorheen. Lang haar vergt nu eenmaal de nodige verzorging en vereist zelfs meer aandacht in vergelijking met kortere haren. Bovendien raden we aan om bij haarverlenging uw haren met niet meer dan twee keer de huidige haarlengte te verlengen. Dit omdat de overgang van uw eigen haar naar de extensions dan sneller zichtbaar kan zijn.

Onbetaalbaar? Absoluut niet!

De verschillende mogelijkheden die tegenwoordig op vlak van haarverlenging op de markt zijn terug te vinden zorgen er niet alleen voor dat u precies die haarverlenging kunt realiseren waar u altijd al van heeft gedroomd, bovendien is een haarverlenging ook nog eens geheel af te stemmen op uw eigen budget. Wees er dan ook absoluut niet bang voor dat een haarverlenging onbetaalbaar is. Bent u ook geïnteresseerd in een haarverlenging of verdikking? Laat ons dan gerust door middel van een reactie weten naar welk soort haarverlenging uw voorkeur uitgaat!