Herkomst hairextensions

Herkomst hairextensions

Bijzonder veel vrouwen kiezen er vandaag de dag voor om gebruik te maken van hairextensions. Wanneer u hier eveneens aan denkt zult u er graag rekening mee willen houden dat er op de markt verschillende soorten hairextensions zijn terug te vinden. We onderscheiden op dit vlak de single drawn hairextensions van de double drawn extensions. Deze laatste zorgen er voor dat u kunt rekenen op een mooie, volle haardos waar u in alle omstandigheden mee kunt uitpakken. Wanneer u kiest voor dit type hairextensions zult u er wel rekening mee moeten houden dat u iets meer geld dient te betalen in vergelijking met de single drawn varianten. Wilt u graag meer gedetailleerde informatie hebben over de verschillende soorten hairextensions op de markt? Twijfel dan niet langer, lees snel verder en u komt er alles over te weten!

Het meeste haar voor hairextensions komt uit India. De vrouwen offeren hun haar op in een plaatselijke Indiase tempel. Het offeren van het haar gebeurt op vrijwillige basis, de vrouwen die hun haar offeren doen dit omdat ze geloven in karma. Offeren van het haar heeft volgens hun een reinigende werking. Het haar wordt door de tempels verkocht en later in andere landen verwerkt tot hairextensions. Met de inkomsten van het haar worden de tempels voorzien van onderhoud, ook worden de minder bedeelden geholpen. Er wordt natuurlijk in veel meer landen haar gedoneerd zoals China, Maleisië, Thailand, Peru, Brazilië. Sommige haardonaties komen ook uit landen in Europa. Onze Brazillian hair extensions komen uitsluitend uit een fabriek in Brazilië waar ze verwerkt zijn. Ze komen uit regio’s in Brazilië die zo dicht mogelijk bij zeeniveau liggen en zijn met grote zorg uitgezocht. Omdat wij een groothandel zijn die onze producten direct bij de fabriek in Brazilië inkopen, hebben wij zekerheid van de beste kwaliteit Brazilian hair extensions.

Waarvoor worden hairextentions gebruikt?

De redenen om hairextensions in het haar te dragen zijn zeer uiteenlopend. Vrouwen kunnen dit doen voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een bruiloft, een fotoshoot of een gala. Het verlengen van het haar wordt steeds populairder, we zien bijvoorbeeld veel bekende mensen dit doen. Buiten het verlengen van het haar krijgt uw haar ook een vollere look. Voor sommige vrouwen is het dragen van hairextensions nodig voor een minder leuke reden, bijvoorbeeld na een ziekte als kanker.

Onze actie voor Stichting KiKa en Stichting Haarwensen

Een ziekte als kanker drukt een donkere stempel op het leven van iedereen die ermee te maken krijgt. Jong of oud, het blijft verschrikkelijk. Wij van Voordeligehairextensions.nl willen natuurlijk mensen steunen in deze strijd. Wij doneren 5 procent van alle omzet aan Stichting KiKa. Stichting KiKa neemt geen haardonaties aan maar wel geld donaties om onderzoek te doen naar de genezing van kanker. Wij stimuleren natuurlijk wel haardonaties aan Stichting Haarwensen, omdat wij ook iedereen willen helpen die nu al hun haar hebben verloren in de strijd met kanker. Natuurlijk gunnen wij ook mooi lang haar aan vrouwen met alopecia of vrouwen die door een andere oorzaak hun haar zijn verloren. Als u uw haar heeft gedoneerd en u gaat hairextensions kopen dan krijgt u bij ons 50% korting op uw aankoop. De voorwaarden staan op de pagina Haar doneren.

Wat voor hairextensions zijn het beste voor u?

Wilt u hairextensions kopen, dan heeft u nog een groot besluit te nemen. Wij hebben het grootste assortiment van alle groothandels en leveranciers in Europa en dat betekent heel veel keuze. Het haar is er natuurlijk in veel verschillende lengtes en kleuren. Er zijn veel soorten manieren voor het bevestigen van uw haarverlenging. De clip in hairextensions klemt u gemakkelijk in uw haar met haarklemmetjes die aan het haar bevestigd zijn. De pre-bonded hairextentions zijn alle extensions die aan losse plukjes haar worden vastgezet. Onder deze vorm van extensions vallen de microring extensions, wax extensions en nanoring extensions. Zoals u misschien al is opgevallen hebben wij de nanoring versie nog niet in ons assortiment. Deze extensions zullen wij aan het einde van dit jaar in ons assortiment opnemen. De nanoring- en de microring extensions worden in het haar gezet zonder warmte, alleen de wax extensions zet u vast in het haar met een warmtetang. Een hair weave kunt u bestellen met klemmetjes waardoor u er zelf clip in extensions van kunt maken of u kunt ze door een deskundige laten bevestigen. Natuurlijk zijn er nog meer soorten extensions en manieren van bevestigen maar hier gaan wij verder niet over door, omdat wij dit soort extensions niet verkopen. Dit is omdat wij alleen extentions willen aanbieden van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen u vanuit onze 15 jaar ervaring hele deskundige adviezen geven als u niet weet wat het beste is voor uw haar of als u moeite heeft met kiezen.

Ons assortiment

Gaat u hairextensions kopen maar u wilt er nog even over nadenken of u heeft niet gevonden wat u zocht, treur dan niet! Dit jaar zal ons assortiment worden uitgebreid van ruim 350.000 naar een paar miljoen combinaties hairextensions. Zo komen er later dit jaar extensions in onze webshop van nog betere kwaliteit, dit wordt nu alleen nog maar door ons verkocht aan kappers en stylisten. Later dit jaar zijn de extensions van deze uitzonderlijke kwaliteit ook voor u als consument beschikbaar!

Brazilian hair extensions

De Brazillian hair extensions hebben een geweldige kwaliteit, het is niet gemengd met synthetisch haar wat ervoor zorgt dat u van alles met uw haar kunt doen. Wilt u het stylen, föhnen of verven? Dit is allemaal geen probleem, al is het natuurlijk net als met uw eigen haar niet goed om het haar bijvoorbeeld vaak te verven. Met Brazilian hair extensions bent u zeker van een goede kwaliteit en een mooie bos haar op uw hoofd.

Wij van Voordeligehairextensions.nl

De oprichtster van Voordeligehairextensions.nl werkt al 15 jaar in het kappersvak en kan u daardoor geweldige tips en adviezen geven. U zit bij ons dus altijd goed als u op zoek bent naar de beste hairextensions voor in uw haar. Onze klanten geven ons dan ook een prachtig cijfer van een 8,5 gemiddeld, u kunt dit terugzien via The Feedback Company. Zoals al eerder is benoemd gaat een deel van de omzet naar Stichting Kika en zetten wij ons ook in voor Stichting Haarwensen. Zo steunt u door bij ons uw hairextensions te kopen ook gelijk een goed doel, wie wil dat nou niet combineren? Een leuke nieuwe aankoop en het helpen van anderen.

In de aankomende blogartikelen zullen wij verdere uitleg en informatie geven over verschillende soorten hairextensions en nog veel meer.