Human hair en de verschillende soorten hairextensions

Human hair en de verschillende soorten hairextensions

Hairextensions zijn in allerlei lengtes, kleuren en soorten verkrijgbaar bij ons. Om te beginnen willen wij dat u weet dat de extensions waar wij over praten in dit artikel van human hair zijn, wij bieden absoluut geen synthetisch haar aan. De verschillende soorten haarverlenging waar wij het over hebben zijn allemaal anders in het haar te bevestigen. Wij zullen hier later nog verder over uitwijden. De soorten hairextensions waar wij het in dit blogartikel over hebben zijn de microring extensions, de nail-tip extensions, de v-tip extensions, de flat-tip extensions, clip ins en natuurlijk hair weaves. Al deze producten zijn gemaakt van 100% human hair, deze hebben de beste kwaliteit en dat is wat wij onze klanten willen bieden. U kunt hieronder lezen over de diverse soorten hairextensions, wij leggen u graag uit hoe de verschillende soorten bevestigd worden in het haar en dergelijke.

Microring hairextensions

Deze vorm van haarverlening bevestigd u in het haar met de siliconen aluminium microringen. Dit is een hele fijne manier om het haar mee te bevestigen, u heeft namelijk geen warmtetang nodig. Microring extensions hebben nog één heel groot voordeel en dat is dat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is dus niet meer nodig om elke keer nieuwe hairextensions aan te schaffen, dit is natuurlijk mede door het feit dat human hair van de beste kwaliteit is en dus ook lang mee kan gaan. U kunt afhankelijk van de soort hairextensions kiezen uit verschillende lengtes van 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65 en zelfs van 70 cm. De diverse structuren waarin het haar verkrijgbaar is zijn straight, wave of curly. Bij onze afbeeldingen kunt u goed zien hoe de texturen eruit zien. U kunt ook uit heel veel verschillende kleuren kiezen bij ons, dit zijn namelijk 27 verschillende kleuren die er allemaal even prachtig, glanzend en natuurlijk uitzien.

Nail-tip hairextensions

De bevestiging van deze vorm van haarverlenging werkt weer heel anders. Deze dienen in het haar bevestigd te worden met een warmtetang. Als ze goed bevestigd worden zal niemand doorhebben dat het niet uw eigen haar is, dit komt door de kwaliteit van het human hair. U kunt de kleur kiezen die het dichts bij uw eigen haarkleur ligt, maar u kunt ook een hele andere kleur kiezen en uw eigen haar verven. Ook deze extensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, texturen en kleuren. Deze variaties zijn hetzelfde als bij de microring haarverlenging. De warmtetang die u nodig heeft voor het bevestigen van deze soort haarverlenging kunt u vinden in ons assortiment bij de accessoires. Het waxbondje is bij deze extensions al voor u voorgevormd in de vorm van een nagel zoals de naam al een beetje verklapt.

V-tip extensions

Ook deze extensions zijn gemaakt van human hair, dit staat garant voor een goede kwaliteit en u kunt er veel meer mee als synthetisch haar. U kunt het haar verven in de kleur die uw eigen haar ook heeft als de kleur bijvoorbeeld niet meer overeenkomt, dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u uw eigen haar geverfd heeft. Ook deze haarverlenging brengt u aan in het haar met een warmtetang. Met gebruik van de warmtetang wordt de wax zacht en kunt u het om uw eigen haar rollen. Hier hebben wij ook haarbeschermers bij zodat uw eigen haar nooit beschadigd kan raken door de hitte. Ook de V-tip extensions kunt u aanschaffen in alle lengtes, texturen en kleuren die u in ons assortiment ziet en die wij eerder hebben omschreven. Net zoals bij de Nail-tip extensions de naam al een beetje verklapt welke vorm het wax bondje heeft is dat ook zo bij de V-tip extensions. Het wax bondje heeft de vorm van een "V", door deze voorvorming kunt u het haar er makkelijk inleggen om vervolgens het bondje te kunnen verwarmen en om het haar heen te rollen.

Flat-tip extensions

Dit zijn extensions met een plat wax bondje op het uiteinde, welke u ook met de warmtetang aan uw haar bevestigd. Doordat ze gemaakt zijn van human hair, wat van de beste kwaliteit is, kunnen de extensions erg lang meegaan en blijven ze erg mooi. Ook deze vorm van haarverlenging kunt u aanschaffen in allerlei texturen, maten en kleuren. 20 tot en met 70 cm lang en van straight tot curly, wij hebben wat u nodig heeft in ons ruime assortiment. Doordat alle extensions per lengte en kleur afkomstig zijn van één donor krijgt u misschien wel iets lengteverschil per keer dat u besteld. Wij zorgen er wel voor dat wat u besteld echt wel de minimale lengte is, u zult dus nooit te korte extensions krijgen van ons, u krijgt ze hooguit wat langer als besteld.

Clip-in hairextensions

Dit is tegenwoordig een steeds populairder wordende manier om haar mee te verlengen. Door de haarclipjes die eraan bevestigd zitten kunt u de extensions in uw haar bevestigen wanneer u daar zin in heeft en ze er net zo gemakkelijk weer uithalen. Door de kwaliteit van het human hair gaan ook deze clip-in extensions erg lang mee en zult u er dus vaak plezier van kunnen hebben. Verkrijgbaar in veel verschillende texturen, lengtes en kleuren, u kunt nu even snel uw haar langer maken zoals dat nooit eerder kon. Haarverlenging bevestigen in uw haar is ook nog nooit zo makkelijk geweest als met deze clipjes.

Hair weaves (haarmatten)

De hair weave is van hoogwaardige kwaliteit human hair. Ze zijn erg handig in gebruik doordat ze dubbel gestikt zijn, hierdoor kunt u ze makkelijk in de banen knippen zoals dat voor u gewenst is. Hair weave heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere extensions. U heeft ten eerste geen warmtetang nodig bij bevestiging. Ten tweede hoeft u ook niet te werken met allemaal losse plukjes haar. En als laatste voordeel willen wij benoemen dat u met deze haarmatten ook heel makkelijk zelf clip in hairextensions kunt maken, u kunt er makkelijk zelf losse clipjes aan bevestigen. U kunt kiezen uit veel verschillende lengtes, texturen en kleuren. Dankzij ons enorm uitgebreide aanbod hair weaves vindt u ongetwijfeld een prachtige haarverlenging die naadloos aansluit bij uw eigen haar

Wanneer neemt u een haarverlenging?

Wij vragen ons af waarom onze klanten besluiten om hairextensions te gaan gebruiken. Doet u het voor een speciale gelegenheid of gewoon om een vollere bos haar te creëren? Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met haarverlenging en natuurlijk ook naar uw mening over ons human hair. Laat u hieronder uw mening achter, niet om een gekke reden maar gewoon omdat wij benieuwd zijn naar wat u nou zo aantrekt aan het verlengen van uw haar. Natuurlijk horen wij ook graag de mening van onze klanten, wellicht steken wij nog iets van u op!