Ontdek de wax extensions of pre-bondend extensions

Ontdek de wax extensions of pre-bondend extensions

Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van wax extensions of pre-bondend extensions? In dat geval zult u ongetwijfeld een goed beeld willen hebben van de verschillende soorten die er vandaag de dag op de markt zijn terug te vinden. Wist u bijvoorbeeld dat wax extensions vandaag de dag in drie verschillende vormen bestaan? Voordat u gebruik gaat maken van dergelijke extensions is het altijd uitermate belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de verschillende opties en aandachtspunten. Wij zetten deze dan ook graag even uitgebreid voor u op een rijtje.

Drie verschillende soorten

Wanneer u van plan bent om gebruik te maken van wax extensions is het steeds interessant om er bij stil te blijven staan dat er op de markt drie verschillende soorten zijn terug te vinden. We onderscheiden op dit vlak de V-tip extensions, de nail-tip extensions en de flat-tip extensions. Indien u heeft gekozen voor het gebruik van zogenaamde V-tip extensions is er sprake van een wax bondje in de vorm van een V. Gaat uw voorkeur eerder uit naar nail-tip extensions? In dat geval kiest u voor een wax bondje welke de vorm heeft van een nagel. De flat-tip extensions zijn dan weer wax extensions waarbij het wax bondje een plat bondje betreft. Voor welke van deze verschillende soorten wax extensions u uiteindelijk ook zult kiezen, ze worden steeds vastgemaakt aan een klein plukje haar door middel van een warmte tang of zogenaamde heat connector.

Persoonlijke voorkeur

In principe is het een persoonlijke keuze voor welke van de bovengenoemde wax extensions u uiteindelijk zult kiezen. Wanneer u op het einde van de rit beslist om gebruik te maken van de V-tip of de nail-tip extensions zult u vast kunnen stellen dat het plukje haar makkelijk kan worden opgerold. Dit is ook niet meer dan normaal, want het plukje haar valt makkelijk in de waxjes. Nadat deze warm zijn gemaakt rollen ze zowel de extension evenals het plukje eigen haar samen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de flat-tip extensions wordt het warm gemaakte bondje om het haar gevouwen waardoor deze mooi plat blijft.

Gemiddelde levensduur van wax extensions

Indien u er voor kiest om gebruik te maken van wax extensions dient u steeds in het achterhoofd te houden dat de gemiddelde levensduur van deze extensions zo'n 3 maanden bedraagt. Let wel op, de exacte levensduur waar de extensions over beschikken is uiteraard wel afhankelijk van hoe snel de haren groeien. Wanneer de wax extensions verwijderd dienen te worden moet dit gebeuren in combinatie met een bijzondere vloeistof evenals met een verwijdertang. Een klein nadeel welke is verbonden aan het gebruik van wax extensions gaat schuil in het hergebruik er van. Dit is namelijk helaas niet mogelijk. Daar waar microring I-tip extensions en hair weaves opnieuw kunnen worden gebruikt geldt dat dus niet voor deze wax extensions.

Losse waxjes bevestigen

Een eventuele leuke tip waar u rekening mee kunt houden gaat schuil in het feit dat u er altijd voor kunt kiezen om gebruik te maken van losse waxjes, waardoor u de wax extensions na het eerste gebruik toch kunt hergebruiken. Deze losse waxjes kunnen worden bevestigd aan de extensions, maar u dient er wel rekening mee te houden dat hier een behoorlijke hoeveelheid tijd in gaat zitten. Vrijwel de meeste vrouwen vinden het echter praktischer om nieuwe wax extensions te bestellen, aangezien het gepriegel om nieuwe waxjes aan de extensions te krijgen aanzienlijk veel monnikenwerk is.

De voordelen van wax extensions

Aan het gebruik van wax extensions zijn verschillende niet onbelangrijke voordelen verbonden. In eerste instantie zorgt het zogenaamde wax bondje er bijvoorbeeld voor dat de extensions steeds goed blijven zitten. Daarnaast zijn er zoals u reeds heeft kunnen lezen verschillende soorten wax bondjes beschikbaar en is een wax bondje nagenoeg onzichtbaar. Om van dit laatste voordeel te kunnen genieten moet u er wel rekening mee houden dat ze goed geplaatst moet worden. Heeft u een bepaalde specifieke kleur in gedachten voor uw wax extensions? Ook daar kan probleemloos voor gezorgd worden! Een ander voordeel is dat het bij wax extensions mogelijk is verschillende lengtes in het haar aan te brengen, dit in tegenstelling tot bij hair weaves of clip-in extensions. Ook kunt u met wax extensions creatief experimenteren door het toevoegen van wat speelse kleuren.

Wax extensions in de kleur die u wenst

Wanneer u er aan denkt om gebruik te maken van wax extensions zult u meer dan waarschijnlijk ook wel een bepaalde kleur in gedachten hebben. Ook dat is geen enkel probleem. Door gebruik te maken van een kleurenring (zoals hier bij Voordeligehairextensions.nl) krijgt u een glashelder beeld van de verschillende kleuren die tot de mogelijkheden behoren. De kleurenring stelt u alle kleuren gedetailleerd naast elkaar voor waardoor u meteen kunt bepalen welke van de verschillende beschikbare kleuren het beste aansluit bij uw eigen haarkleur. Op deze manier beschikt u over precies die extensions die u altijd al heeft willen hebben!