Clip-in extensions #16 Asblond

Vanaf 92,50
 • Gemakkelijk te plaatsen
 • Duurzaam in gebruik
 • Tijdelijke haarverlenging
Levertijd: Ongeveer 2 weken
 • Leverbaar in 8 lengtes, 15 texturen en 28 kleuren
 • Gratis verzenden
 • 7-delige set 100 gram human Brazilian hair

 

Clip-in extensions

Wat hebben sterren als Kim Kardashian, Jessica Simpson en Paris Hilton gemeen? Zij gebruiken allen clip-in extensions! A la minute een volumineuze of prachtig lange haarbos, wie wil dat nu niet? De voordelen zijn eindeloos. Geen gedoe met kleine plukjes, maar zeven op maat gemaakte haarmatten die eenvoudig te bevestigen zijn. In een handomdraai heeft u de perfecte look voor een avond uit, en bij thuiskomst zijn de extensions weer makkelijk te verwijderen.

 

Wat zijn de voordelen van clip-in extensions?

Clip-in extensions hebben vele voordelen. Allereerst zijn ze dus makkelijk te bevestigen. Voor het slapen gaan en bijvoorbeeld als u gaat zwemmen, kunt u ze ook eenvoudig weer uitdoen. Mits u de clipjes goed inbrengt, zullen ze bovendien het haar niet beschadigen. Doordat ze van human hair zijn gemaakt is de kwaliteit hoog en gaan ze lang mee.

 

Hoe breng ik de clip-in extensions aan?

Vindt u het aanbrengen van hairextensions een gedoe? Geen zorgen, dat geldt niet voor clip-in extensions! Volg hier onze uitleg en het is een fluitje van een cent. Op het achterhoofd plaatst u boven elkaar twee stroken van 3 clips, en tot slot een strook van 4 clips.  Aan de zijkanten van het hoofd plaatst u een strook met 1 clip en daarboven de strook met 2 clips. Als u tussen de banen van de clip-in extensions wat ruimte overhoudt, valt uw eigen haar mooi over de strook met clips.

 

Hoe verzorg ik de clip-in extensions?

Op een eenvoudige manier kunt u uw hairextensions verzorgen, zoals door ze voorzichtig te wassen en een goede verzorgende crème aan te brengen. Op onze website vindt u hiervoor een stappenplan. Net zoals bij uw eigen haar wordt aangeraden om kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken. Zo heeft u het langst plezier van uw clip-in extensions.

 

Multicolor kleur #6 met #16
Multicolor hair weave

 

Een ruime keuze bij Voordelige Hairextensions.nl

De clip-in extensions zijn verkrijgbaar in 8 lengtes, 15 texturen en 28 kleuren welke u ook nog eens met onze multicolor speels kunt combineren. De extensions zijn dus in meerdere kleuren mogelijk, in alle denkbare combinaties. Mocht u een extension willen die langer is dan 60 cm, dan kunt u contact opnemen voor de beschikbaarheid en prijs. Een set clip-in extensions bestaat uit 7 delen: 1 strook van 25 cm breed met 4 clips, 2 stroken van 20 cm breed met 3 clips, 2 stroken van 10 cm breed met 2 clips en tot slot 2 stroken van 5 cm breed met 1 clip. Het gewicht van elke set is 100 gram, ongeacht de lengte.

 

Verzending bij Voordelige Hairextensions.nl

De clip-in hair extensions zijn niet duur, dus waarom zou u het niet een keer proberen? Bij Voordelige Hairextensions kunt u bovendien de extensions gratis laten verzenden naar Nederland en België. Omdat onze producten custom made gemaakt worden, is de levertijd ongeveer 2 weken, maar dan heeft u wel een kwalitatief hoogwaardig product dat uitstekend aansluit bij uw wensen.

J 14-10-2016 23:12
Beoordeling: 8/10

Goede levering en goed product - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Linda Porsius 01-04-2016 03:29
Beoordeling: 10/10

De tweede bestelling is al geplaatst - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Shirley 27-10-2015 01:08
Beoordeling: 6/10

Netjes bedrijf met voldoende informatie - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Pauline 27-08-2015 19:49
Beoordeling: 10/10

hairextensions gekocht - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Mieke 28-07-2015 02:05
Beoordeling: 8/10

Snel en correct; Sterke punten: Uitgebreide en snel uitleg en antwoorden - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Annelies 20-05-2015 13:32
Beoordeling: 8/10

prachtige clip ins voor betaalbare prijs; Sterke punten: snelle reactie op mail - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Maud Hendriksen 02-02-2015 15:59
Beoordeling: 8/10

Goede service bij voordeligehairextensions!
Ik had voorafgaand aan de aankoop veel vragen over het product en werd uitstekend geholpen. Er werd echt moeite gedaan om mij van alle informatie te voorzien dmv uitgebreide lange mails, waarop al mijn vragen uitgebreid aan bod kwamen.

De extensions zelf zijn ook van goede kwaliteit. Wel raar ik u aan om iets langere extensions te bestellen dan gewenst, zodat u er nog een stukje af kunt knippen, waardoor de punten net wat voller lijken. Mensen met dik haar zou ik aanraden om twee sets te bestellen.

Helaas bleken mijn extensions niet de goede kleur te zijn. Ik kon ze zonder problemen en extra kosten gewoon retour sturen. Super! - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

4.15 sterren op basis van 7 beoordelingen
Vanaf 92,50 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa