Clip-in extensions #1B Natuurlijk zwart

Vanaf 80,00 incl. BTW
 • Gemakkelijk te plaatsen
 • Duurzaam in gebruik
 • Tijdelijke haarverlenging
Levertijd: Ongeveer 2 weken
 • Leverbaar in 8 lengtes, 15 texturen en 28 kleuren
 • Gratis verzenden
 • 7-delige set 100 gram human Brazilian hair

Clip-in extensions

Wat hebben sterren als Kim Kardashian, Jessica Simpson en Paris Hilton gemeen? Zij gebruiken allen clip-in extensions! A la minute een volumineuze of prachtig lange haarbos, wie wil dat nu niet? De voordelen zijn eindeloos. Geen gedoe met kleine plukjes, maar zeven op maat gemaakte haarmatten die eenvoudig te bevestigen zijn. In een handomdraai heeft u de perfecte look voor een avond uit, en bij thuiskomst zijn de extensions weer makkelijk te verwijderen.

Wat zijn de voordelen van clip-in extensions?

Clip-in extensions hebben vele voordelen. Allereerst zijn ze dus makkelijk te bevestigen. Voor het slapen gaan en bijvoorbeeld als u gaat zwemmen, kunt u ze ook eenvoudig weer uitdoen. Mits u de clipjes goed inbrengt, zullen ze bovendien het haar niet beschadigen. Doordat ze van human hair zijn gemaakt is de kwaliteit hoog en gaan ze lang mee.
Hoe breng ik de clip-in extensions aan?

Vindt u het aanbrengen van extensions een gedoe? Geen zorgen, dat geldt niet voor clip-in extensions! Volg hier onze uitleg en het is een fluitje van een cent. Op het achterhoofd plaatst u boven elkaar twee stroken van 3 clips, en tot slot een strook van 4 clips.  Aan de zijkanten van het hoofd plaatst u een strook met 1 clip en daarboven de strook met 2 clips. Als u tussen de banen van de clip-in extensions wat ruimte overhoudt, valt uw eigen haar mooi over de strook met clips.

Hoe verzorg ik de clip-in extensions?

Op een eenvoudige manier kunt u uw hairextensions verzorgen, zoals door ze voorzichtig te wassen en een goede verzorgende crème aan te brengen. Op onze website vindt u hiervoor een stappenplan. Net zoals bij uw eigen haar wordt aangeraden om kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken. Zo heeft u het langst plezier van uw clip-in extensions.

Multicolor kleur #6 met #16
Multicolor hair weave

Een ruime keuze bij Voordelige Hairextensions.nl

De clip-in extensions zijn verkrijgbaar in 8 lengtes, 15 texturen en 28 kleuren welke u ook nog eens met onze multicolor speels kunt combineren. De extensions zijn dus in meerdere kleuren mogelijk, in alle denkbare combinaties. Mocht u een extension willen die langer is dan 60 cm, dan kunt u contact opnemen voor de beschikbaarheid en prijs. Een set clip-in extensions bestaat uit 7 delen: 1 strook van 25 cm breed met 4 clips, 2 stroken van 20 cm breed met 3 clips, 2 stroken van 10 cm breed met 2 clips en tot slot 2 stroken van 5 cm breed met 1 clip. Het gewicht van elke set is 100 gram, ongeacht de lengte.

Verzending bij Voordelige Hairextensions.nl

De clip-in extensions zijn niet duur, dus waarom zou u het niet een keer proberen? Bij Voordelige Hairextensions.nl kunt u bovendien de extensions gratis laten verzenden naar Nederland en België. Omdat onze producten custom made gemaakt worden, is de levertijd ongeveer 2 weken, maar dan heeft u wel een kwalitatief hoogwaardig product dat uitstekend aansluit bij uw wensen.
Braids 02-11-2016 13:58
Beoordeling: 10/10

kwaliteit van het haar is super. Echt zoals het is omschreven.. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Deborah 14-10-2016 22:48
Beoordeling: 8/10

ik moest lang wachten maar uitendelijk was het wel waard. Goed kwaliteit haar top - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Rosalia 18-03-2015 00:54
Beoordeling: 8/10

positief; Sterke punten: goede service ! goede kwaliteit haar ! - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Enya DG 18-03-2015 00:52
Beoordeling: 8/10

Zeer goede ervaring. Ze helpen je goed met je vragen en ze zijn niet duur!;

Sterke punten: Toen ik vragen had zijn ze snel en goed beantwoord. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Cattleya 23-02-2015 16:48
Beoordeling: 10/10

Gewoon goed, doen wat ze zeggen en komen afspraken na. Hoe ik moest bestellen was mij als leek wat onduidelijk maar ik werd uitgebreid telefonisch geadviseerd en begeleid zonder me opgehaast te voelen. Heerlijk dat er nog bedrijven zijn die de tijd voor je nemen en het je niet kwalijk nemen als je het niet snapt;

Sterke punten: Gewoon goed in wat ze doen. Ben blij met mijn haar - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Rosanne 17-09-2014 11:35
Beoordeling: 8/10

Ik heb dit weekend mijn clip in extensions ontvangen en ben er erg blij mee ! Kwaliteit goed in verhouding met de prijs en goede klantenservice. Het enige wat ik wel jammer vond was de lange levertijd. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Amanda kole 16-07-2014 16:03
Beoordeling: 10/10

Voor de eerste keer hier extensions besteld, zeer goeie ervaring! Zeer goeie kwaliteit van extensions, netjes binnen de verwachte levertijd geleverd - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

4.45 sterren gebaseerd op 7 beoordelingen
Vanaf 80,00 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa