Goedkope clip-in extensions double drawn

Vanaf 125,00 incl. BTW
 • Beste kwaliteit
 • Alle haren zijn even lang
 • Levensduur tot ruim 2 jaar
Levertijd: Ongeveer 2 weken. Uitgesloten van het herroepingsrecht
Double drawn clip-in extensions van 100% Brazilian human remy hair met een netto gewicht 100 gram ongeacht de lengte. Doordat de clip-in extensions double drawn zijn heeft u van aanzet tot de punten evenveel haar. Al onze double drawn clip-ins zijn van uitermate hoogwaardig Brazilian hair met een 7A gradatie.

Eén set bestaan uit zeven delen waaronder:

1x strook van 25 cm breed met 4 clips,
2x strook van 20 cm breed met 3 clips,
2x strook van 10 cm breed met 2 clips,
2x strook van 5 cm breed met 1 clip.

DOUBLE DRAWN CLIP-IN EXTENSIONS INBRENGEN

De double drawn clip-in extenions zijn gemakkelijk binnen een paar minuten in te brengen. De 2 banen met 3 clipjes worden als eerst geplaatst op het achterhoofd daarboven de baan met 4 clipjes. Aan de zijkanten gebruikt u eerst de baan met 1 clip en daarboven die met 2 clipjes. Tussen de banen in houdt u wat ruimte zodat uw eigen haar over de baan heen valt. Op de plek waar de clipjes komen te zitten kunt u het haar voor extra stevigheid touperen, op deze manier zullen de clip-in extensions niet makkelijk uitzakken.

VOORDELEN VAN DOUBLE DRAWN CLIP-IN EXTENSIONS:

 • van boven tot onder evenveel haar
 • ideaal wanneer u geen permanente haarverlenging wilt
 • makkelijk te bevestigen en te verwijderen
 • bij goed onderhoud heel duurzaam in gebruik (>2jr)
 • ideaal voor gelegenheden zoals een gala, fotoshoot of bruiloft
De double drawn clip-in extensions zijn beschikbaar in 28 kleuren, 15 texturen en 8 lengtes. Dankzij onze multicolor optie voor double drawn clip-in extensions zijn er tal van variaties mogelijk.

Onderstaand ziet u een voorbeeld van onze multi-color met de kleur #6 gemixt met #16.

Multicolor clip-in extensions

KLEURADVIES

Bij onze kleurenring kunt u de beschikbare kleuren gedetailleerder bekijken voor uw gewenste haarkleur. Komt u er zelf niet uit dan kunt u ons altijd een e-mail sturen met een foto van uw haarkleur. Om u een zo passend mogelijk kleuradvies te kunnen geven ontvangen wij graag een foto gemaakt bij daglicht. Ondanks zeer ruime ervaring in het kappersvak en met het bepalen van de juiste kleur is een kleuradvies ter indicatie aangezien de kleuren per monitor en camera kunnen afwijken.

DOUBLE DRAWN CLIP-IN EXTENSIONS VERVEN

Dankzij de zeer hoogwaardige kwaliteit van deze double drawn clip-in extensions zijn deze prima te verven in uw gewenste haarkleur. Vanwege de chemische stoffen in haarverf is het verven van extensions nooit goed voor het haar. Wanneer u echter haarverf gebruikt met een zo laag mogelijk percentage waterstofperoxide beschadigd dit het haar het minste waardoor u deze double drawn clip-in extensions toch nog prima kunt kleuren. Het is raadzaam om professionele kappersproducten te gebruiken aangezien kant en klare verf veel chemicaliën bevatten die slecht zijn voor de double drawn clip-ins. Het verven van de clip-in extensions is op eigen risico aangezien de kwaliteit van de haarverf en de wijze waarop het haar geverfd wordt van invloed is voor de kwaliteit van de double drawn clip-in extensions. Voor meer advies over het verzorgen van de extensions kijk op onze pagina hair extensions verzorgen.

PERSONALISEER UW DOUBLE DRAWN CLIP-IN EXTENSIONS

Ook voor de double drawn clip-in extensions is het mogelijk om meer gewicht toe te voegen. Hieraan zitten wel extra kosten verbonden. Zou u extra gewicht willen? Neem dan vooraf contact met ons op zodat wij u de beste prijs kunnen aanbieden. Het is ook mogelijk om extra clipjes toe te voegen aan uw clip-in extensions. De meerprijs van 1 clip bedraagt €0,25

VERZENDKOSTEN

Aangezien wij het belangijk vinden dat uw bestelde double drawn clip-in extensions ook daadwerkelijk bij u bezorgd worden, verzenden wij uitsluitend aangetekend. De kosten hiervan zijn €8,00 voor Nederland. Besteld u voor meer dan €50,00 dan zijn de verzendkosten gratis. Voor België zijn de kosten €15,00 voor bestellingen tot €75,00. Voor leveringen naar andere landen bedragen de kosten voor verzending tussen €15,00 en €26,00. Voor de exacte prijs kunt u kijken op onze pagina verzenden en retourneren.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Vanaf 125,00 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa