Goedkope double drawn clip-in extensions

Vanaf 125,00
 • Beste kwaliteit
 • Alle haren zijn even lang
 • Levensduur tot ruim 2 jaar
Levertijd: Ongeveer 2 weken. Uitgesloten van het herroepingsrecht
 • Leverbaar in 8 lengtes, 15 texturen en 28 kleuren
 • Gratis verzenden
 • 7-delige set 100 gram human Brazilian hair

Ontdek double drawn clip-in extensions

Double drawn clip-in extensions zijn hairextensions die van boven tot onder gelijk zijn in dikte en lengte. Het haar ziet er daardoor mooi en vol uit. Net als alle hairextensions zijn de double drawn clip-in extensions ook van human hair gemaakt. De kwaliteit ligt dus veel hoger dan bij kunstmatige extensions. De clip-in methode zorgt ook voor het grootste gebruiksgemak van al onze hairextensions. U kunt de extensions zelf in uw haar aanbrengen en er weer uithalen dankzij de handige clipjes. U hoeft zelf geen professional te zijn om de clip-in extensions te kunnen plaatsen maar u moet wel weten wat de juiste manier is om de clipjes te plaatsen om ongemakken te voorkomen. In ons blog clip-in hair extensions leest u meer over het gebruik van clip in extensions.

Verschillen tussen single en double drawn clip-in extensions

Als u single drawn naast double drawn clip-in extensions legt, zult u zien dat single drawn extensions als het ware in een spitse penseelpunt eindigen. De double drawn clip-in extensions blijven tot het einde toe even breed en hebben meer een kokervorm. Het productieproces van deze clip-in extensions is intensiever, dus de prijs ligt hoger. Te korte haren selecteren en verwijderen, gebeurt bijvoorbeeld handmatig. Het voordeel is hierbij wel dat alle haren hetzelfde zijn, waardoor u een prachtige volle haardos zult hebben. Beide soorten clip-in extensions gaan lang mee en kunnen hergebruikt worden, mits u ze goed verzorgt.
 

Double drawn clip-in extensions verven

Het is ook mogelijk om de double drawn clip-in extensions te verven. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit haar kan verven bijzonder goed. We raden u wel aan om verven tot een minimum te beperken en altijd professionele kappersproducten te gebruiken. In haarverf kunnen namelijk schadelijke chemische stoffen zitten. Haarverf van de drogist zit vaak vol met chemicaliën. Gaat u de extensions verven, dan kunt u het beste haarverf gebruiken met zo min mogelijk waterstofperoxide. Een goede verzorging van de extensions is hierbij ook heel belangrijk. Op de pagina hairextensions verzorgen hebben wij een aantal tips opgesteld hoe u het beste lang plezier kunt hebben van uw double drawn clip-in extensions. Weet u niet precies welke kleur van onze kleurenring het beste overeenkomt met uw eigen haarkleur, dan kunt u ons altijd een foto sturen van uw haar bij daglicht. Wij zullen dan bekijken welke kleur het beste aansluit bij uw haarkleur.

Gepersonaliseerde double drawn clip-in extensions

Het is belangrijk dat uw double drawn clip-in extensions goed bij uw haar en kapsel passen. Daarom is het mogelijk om uw clip-extensions te laten personaliseren. Zo kunt u extra clipjes aan uw extensions toevoegen of de clip-in laten verzwaren. Extra gewicht kan prettig zijn als u dik of middel dik haar heeft of als u gewoon lekker veel haar wilt hebben. Wilt u weten wat een gepersonaliseerde double drawn clip-in extension u gaat kosten? Stuur ons dan een mail met uw wensen dan zullen wij u een exacte prijsopgave geven.


Verzending bij Voordelige Hairextensions.nl

Wilt u de double drawn clip-in extensions ook graag een keer proberen? Wij verzenden uw bestelling gratis naar Nederland en België. Omdat onze producten custom made gemaakt worden, is de levertijd ongeveer 2 weken, maar dan heeft u wel een kwalitatief hoogwaardig product dat uitstekend aansluit bij uw wensen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Vanaf 125,00 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa