Clip-in hairextensions

Pagina 2 van 2

Ga direct naar:

 

Tijdelijke haarverlenging met clip-in hairextensions

Vrouwen die op zoek zijn naar mogelijkheden om een beetje afwisseling in hun kapsel te stoppen komen al snel bij extensions uit. Heel wat van deze vrouwen willen echter helemaal geen permanente haarverlenging realiseren. Zij willen hun kapsel vooral extra opvallend of bijzonder maken voor een bepaald feest of evenement. Wanneer dit ook geldt voor u kan het interessant zijn om in de richting van de zogenaamde clip-in hairextensions te kijken. Dit type hairextensions kunnen niet alleen erg eenvoudig in uw haar worden geplaatst, ze kunnen er ook minstens even eenvoudig terug worden uitgehaald. Bent u dus uitgenodigd om naar een leuk feest of ander evenement te gaan en wilt u daarom iets speciaals doen met uw kapsel? Wilt u echter helemaal geen permanente haarverlenging? Dan is het kiezen om gebruik te maken van clip-in hair extensions voor u ongetwijfeld zeer interessant te noemen.

 

Een snelle, tijdelijke haarverlenging met clip-in hairextensions

Het laten realiseren van een permanente haarverlenging is iets waar heel veel vrouwen helemaal niet op zitten te wachten. Een dergelijke haarverlenging kan namelijk zomaar even tot twee uur in beslag nemen. Niet alleen hebben veel vrouwen hier absoluut geen zin in, daarnaast is het ook absoluut niet nodig. Indien u gewoon een tijdelijke haarverlenging wenst te realiseren voor een aankomende fotoshoot of omdat u bent uitgenodigd op een bepaald evenement volstaat het namelijk om gebruik te maken van clip-in hairextensions. Deze keuze zorgt er voor dat u steeds kunt rekenen op het meest optimale comfort.

In eerste instantie kunt u de extensions er namelijk aan het einde van de dag gewoon uithalen, maar daarnaast bespaart u zichzelf ook een lange tijd in de kappersstoel. Even snel een douche nemen na een lange dag op een fotoshoot of een lange nacht op een evenement zit er met gewone hairextensions niet in. Door gebruik te maken van clip-in hairextensions is dit echter geen enkel probleem. Dit alles maakt het dan ook nu reeds duidelijk, bent u op zoek naar een mogelijkheid om een tijdelijke haarverlenging te realiseren? Dan kunnen clip-in hairextensions u hier ongetwijfeld bij van dienst zijn!

 

 

Heel veel afwisseling mogelijk met clip-in hairextensions

Wanneer het gebruik van clip-in hairextensions voor u ook wel interessant lijkt zult u een duik moeten nemen in het aanbod dat op de markt is terug te vinden. Indien u dit doet zult u meteen kunnen vaststellen dat dit type van extensions verkrijgbaar zijn in zeer uiteenlopende uitvoeringen. Dit is meteen ook een extra interessant voordeel dat is verbonden aan het gebruik van clip-in hairextensions. Wilt u de ene keer lang en de andere keer weer korter haar realiseren? Dan is dat met clip-in hairextensions perfect mogelijk! Bovendien zijn deze extensions ook aan te schaffen in verschillende texturen en kunnen ze over een sterk uiteenlopend gewicht beschikken. Voor veel vrouwen is het daarnaast ook van belang dat ze kiezen voor hairextensions die langdurig mee blijven gaan. Ook dat is geen probleem. Wanneer u, uw clip-in hairextensions goed onderhoudt zult u namelijk kunnen vaststellen dat deze over een ronduit fantastische levensduur en duurzaamheid beschikken.

 

Aandachtspunten met betrekking tot clip-in hairextensions

Wanneer u ook gebruik gaat maken van clip-in hairextensions zijn er nog een aantal factoren waar u rekening mee dient te houden. Allereerst is het dan wel mogelijk om met clip-in hairextensions te gaan slapen, dit wordt echter niet aangeraden. Doet u dit wel? Dan moet u er rekening mee houden dat deze kunnen afbreken ter hoogte van de clips. Sta er daarnaast ook bij stil dat deze clips wel eens voor het nodige ongemak in de vorm van pijn kunnen zorgen. Ondanks het feit dat slapen met clip-in hairextensions dus best mogelijk is durven we niet zo ver te gaan om te zeggen dat het echt comfortabel is. Ga verder bij voorkeur ook niet zwemmen met deze extensions. Het chloor in het zwembadwater, maar ook bijvoorbeeld het zout in de zee kunnen de clipjes aantasten. Daarnaast bestaat altijd de mogelijkheid dat de clipjes tijdens het zwemmen afglijden. Het gevolg hiervan is dat een deel van de clip-in extensions verloren kunnen gaan.

 

Hoeveel kosten clip-in hairextensions?

Het spreekt voor zich dat u ook graag een bepaald beeld zult willen krijgen van hoeveel clip-in extensions nu precies kosten. Op dit vlak moet worden gezegd dat de aankoopprijs toch enigszins hoger ligt in vergelijking met hair weaves of de pre-bonded extensions. Op het eerste zicht is dit natuurlijk een beetje vervelend, maar er staat wel tegenover dat u hairextensions krijgt die uitblinken op vlak van duurzaamheid. Bovendien is er geen kapper vereist om de extensions in te zetten waardoor er op dit vlak kosten kunnen worden bespaard. Het wordt echter wel aangeraden om de extensions mooi in model te laten snijden. Op deze manier wordt namelijk de mooiste overgang gerealiseerd van uw eigen haar naar de clip-in extensions.

 

Zorgvuldig plaatsen van clip-in extensions

Zoals u reeds heeft kunnen lezen zijn er zeer veel interessante voordelen, maar ook enkele nadelen verbonden aan het gebruik van clip-in extensions. Op het ogenblik dat u er voor kiest om van deze extensions gebruik te maken moet er bovendien mee in overweging worden genomen dat het plaatsen er van steeds met de nodige zorg dient te gebeuren. Het niet correct inbrengen van de extensions zorgt er namelijk voor dat ze beschadigd kunnen worden. Bovendien kunt u als drager van de extensions ook geconfronteerd worden met de nodige pijn wat uiteraard het comfort niet ten goede komt.

 

Altijd het mooiste haar met clip-in hairextensions

Snel een tijdelijke haarverlenging laten realiseren is niet langer slechts een droom, maar pure realiteit. Clip-in hairextensions zorgen er namelijk voor dat u op elk gewenst moment over precies dat kapsel beschikt dat u altijd al heeft gewild. Daarnaast kunt u rekenen op een optimaal comfort en hoeft u niet noodzakelijk bij een kapper langs. Wilt u eveneens kunnen genieten van de op deze pagina aangehaalde interessante voordelen? Aarzel dan niet langer en kies er net als zoveel andere vrouwen ook voor om gebruik te maken van clip-in hairextensions!

  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa