Double drawn hair weave

Vanaf 135,00
 • Beste kwaliteit
 • Alle haren zijn even lang
 • Levensduur tot ruim 2 jaar
Levertijd: Ongeveer 2 weken. Uitgesloten van het herroepingsrecht
 • Leverbaar in 8 lengtes, 15 texturen en 28 kleuren
 • Gratis verzenden
 • 100 gram human Brazilian hair

Wat is een double drawn hair weave?

Een double drawn hair weave is een haarstuk dat wordt vastgeweven in uw eigen haar. Het verschil met een gewone hair weave is dat bij een double drawn hair weave de haren van boven tot onder even dik zijn. Een double drawn hair weave kan uw haar verlengen en ook voller maken en is geschikt voor alle haartypen. Het maakt dus helemaal niet uit of u dun, dik, krullend of stijl haar heeft. Met een double drawn hair weave ziet uw haar er natuurlijk en voller uit.

Voordelen van de double drawn hair weave

Een double drawn hair weave biedt tal van voordelen. De haarmatten zijn relatief breed, maar liefst 2 meter, en u kunt de breedte van de banen volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Ook kunt u de hair weaves met de juiste verzorging wel 2 jaar hergebruiken. Zo kunt u steeds een prachtig resultaat bereiken. Onze double drawn hair weaves zijn er in 28 kleuren, 8 lengtes en 15 texturen dus er is er altijd wel eentje die bij u past.

Het aanbrengen van de double drawn hair weave

Er zijn 4 verschillende manieren om de hair weave te bevestigen. In geen van de gevallen wordt er tijdens het aanbrengen een warmte tang gebruikt. De eerste methode is om de hair weave vast te lijmen aan de aanzet van uw eigen haar. Daarnaast kunt u ook kiezen om de hair weave te laten bevestigen door middel van cornrows. Dit zijn vlechtjes die dicht tegen uw hoofdhuid worden ingevlochten. Een andere manier zijn microringen waarbij door middel van een treknaald een plukje van uw eigen haar door een aluminium microring wordt gehaald. Nog een andere optie zijn clip-ins die u kunt vastklippen aan uw eigen haar.

Verzorging van de double drawn hair weave

Het is belangrijk om de double drawn hair weave op de juiste manier te wassen, te voeden en te stylen. Een hair weave mag niet te veel gewassen worden, 1 a 2 keer per week is voldoende. Gebruik altijd een goede verzorgende shampoo en conditioner. Anders wordt de weave stijf en krijgt u gebroken en gespleten haarpunten. Zorg er na het wassen voor dat ook uw vlechten goed droog zijn. Op die manier voorkomt u jeuk en irritatie. Voor dat u begint met kammen en stylen is het aan te raden om een verzorgend serum te gebruiken. Dit vergemakkelijkt het kammen en stylen en het zorgt voor een mooi en glanzend effect. Vervolgens kunt u de double drawn hair weave in model brengen zoals u dat met uw eigen haar zou doen. Het is echter af te raden om het haar overmatig te verhitten. Kies dus steeds voor de laagste warmtestand bij het drogen of stijlen van uw haar. Meer tips over hoe u uw hair weave het beste mooi kunt houden kunt u lezen op onze pagina hair extensions verzorgen.

Gratis verzending van uw double drawn hair weave

Onze double drawn hair weaves worden custom made voor u gemaakt en worden gratis naar u verzonden binnen Nederland en naar België. De levertijd is hierdoor 2 weken maar uw geduld zal zeker beloond worden.
Kimmie 14-09-2018 14:06
Beoordeling: 10/10

Wist niet wat ik moest verwachten. Haren netjes binnen de aangegeven levertijd geleverd gekregen kwaliteit super. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Monique 17-11-2016 15:20
Beoordeling: 10/10

Supersnelle reactie via chat en telefoon. Ik ben uitgebreid te woord gestaan en supergoed geholpen met het maken van mijn keuze voor extensions. Heb uiteindelijk op advies een double drawn hair weave genomen met 2 kleuren gemixt. Het kostte wel wat, maar jemig zeg dit is echt een waanzinnig goede kwaliteit. Mijn eigen haar voelt nog geeneens zo lekker zacht. Eindresultaat is een dikke 10!; - Sterke punten Heel goed persoonlijk advies, je merkt wel dat ze hier weten waar ze het over hebben. Fijn als er zoveel keus is je zo goed wordt geholpen bij het maken van je keuze. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

R. Casetta 26-10-2016 15:02
Beoordeling: 8/10

Voor de tweede keer bij dit bedrijf besteld. Sterke punten: Mooi haar - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Rosa 14-10-2016 23:03
Beoordeling: 10/10

Super vriendelijk en behulpzaam En ik ben zo blij met de extensions!!! Volgende keer kom ik weer naar jou! - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen
Vanaf 135,00 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa