Extensions double drawn 1 gram

Vanaf 1,50
Levertijd: Ongeveer 2 weken. Uitgesloten van het herroepingsrecht
  • Leverbaar in 28 kleuren, 3 texturen en 8 lengtes
  • Gratis verzending
  • 1 gram double drawn human Brazilian hair

Wat zijn double drawn hair extensions?

Double drawn hair extensions zijn van boven tot onder even dik. Dit wilt zeggen dat alle haren op dezelfde lengte zijn en dat er dus geen korte haren in verwerkt worden. De haarpunten zijn net zo vol als het bovenste gedeelte van de extensions. Wilt u dus graag een mooie, volle bos haar? Dan zijn double drawn extensions een uitstekende keuze.

Double drawn hair extensions bevestigen

Het is heel eenvoudig om double drawn hair extensions aan te brengen. U kunt de extensions gemakkelijk vasthechten aan uw eigen haar doormiddel van een warmtetang of microringen. De extensions blijven tot wel vier maanden mooi. U krijgt de keuze uit maar liefst 27 verschillende haarkleuren en drie verschillende basis texturen: curly, wave en straight. Indien u dat wenst kunnen wij ook double drawn hair extensions in andere texturen bestellen.

Welke voordelen hebben de double drawn hair extensions?

Andere soorten extensions zijn vaak vol aan de bovenkant, maar eindigen in een dun puntje. Dat is bij de double drawn hair extensions niet het geval. De haarlengtes zijn overal even lang en dik waardoor het een stuk voller en mooier is om te zien. De punten gaan dus ook nooit pieken of springen. Nog een ander voordeel is dat ze lekker lang in uw haar kunnen blijven zitten, tot wel 4 maanden. Eens de double drawn hair extensions in het haar bevestigd zijn, hoeft u er zelf niet meer naar om te kijken. Als u ze op de juiste manier verzorgt, kunt u zonder problemen al uw dagelijkse activiteiten uitvoeren zoals douchen, sporten en slapen. Daarnaast hoeft u ook nooit te vrezen dat de extensions zullen loskomen omdat ze op een professionele manier aan het eigen haar worden vastgemaakt.

Zijn de double drawn hair extensions herbruikbaar?

Ja, het is mogelijk om double drawn hair extensions opnieuw te gebruiken. Het zou immers zonde zijn om dat mooie haar meteen weg te gooien na het eerste gebruik. Bovendien kunt u door het hergebruik van de double drawn hair extensions een hoop geld uitsparen. Het oude waxbondje van de extensions kan worden afgeknipt en vervolgens worden de extensions met een nieuwe losse waxje aan het haar bevestigd. Dit gebeurt met behulp van een warmte tang. Een klein nadeel is dat de bevestiging van de hair extensions deze keer iets langer duurt dan tijdens de eerste bevestiging. U dient er ook rekening mee te houden dat de extensions iets korter worden doordat het waxje wordt afgeknipt, maar na het aanbrengen kunnen de double drawn hair extensions weer een hele tijd mee. Wilt u nog meer plus- en minpunten ontdekken over extensions hergebruiken? Dan kunt u terecht op onze blog.

Double drawn hair extensions van 100% echt haar

Double drawn hair extensions van human hair zijn het mooist en het meest natuurlijk. Human hair gaat langer mee en kan net zoals uw eigen haar worden blootgesteld aan hitte van onder andere de haardroger of stijltang. Synthetisch haar mag niet worden blootgesteld aan hitte en het verliest ook sneller haar glans. Nog een ander voordeel is dat u de human hair extensions ook gemakkelijk kunt kleuren. De meeste mensen kiezen voor extensions met human hair omdat het er mooier uitziet en langer meegaat. Het is wel iets prijziger, maar dat komt omdat de kwaliteit van de double drawn hair extensions met human hair ook veel hoger is. U dient de extensions wel extra goed te beschermen tegen uv-stralen met speciale verzorgingsproducten of het dragen van een leuke hoed tegen schadelijke zonnestralen. Op die manier kunt u ook op vakantie zonder zorgen genieten van een weelderige haardos.

Wax extensions

Er zijn verschillende varianten van de double drawn hair extensions. U kunt kiezen uit de Flat-tip, Nail-tip, en V-tip extensions. Dit zijn allemaal extensions die doormiddel van een warmtetang worden bevestigd met wax. Om te vermijden dat de hete tang in contact komt met uw hoofdhuid, worden er haarbeschermers gebruikt. De double drawn hair extensions gaan lang mee en voelen aan alsof ze deel uitmaken van uw eigen haar. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van een kwalitatieve keratine wax. Als u de wax extensions in model wilt brengen is het aan te raden dat u goede verzorgingsproducten en hitte beschermende serums gebruikt. Deze producten houden de extensions langer mooi en voorkomen dat ze beschadigd worden.

Microring extensions

I-tip extensions of microring extensions zijn extensions die met microringen bevestigd worden. Het voordeel is dat u deze extensions gemakkelijk opnieuw kan gebruiken omdat u enkel het microringetje dient te vervangen. U kunt de double drawn extensions met wax ook hergebruiken, maar dit vergt iets meer tijd en moeite. U kunt zelf bepalen welke soort double drawn extensions uw voorkeur genieten. Dit hangt af van uw budget, uw type haar en uw wensen. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende soorten extensions in alle mogelijke kleuren en texturen. U kan steeds kiezen uit verschillende haarlengtes die perfect combineren met de kleur en textuur van uw eigen haardos.

Gratis verzending van uw double drawn hair extensions

De gratis verzending binnen Nederland en naar België is een groot pluspunt. De double drawn hair extensions worden custom made gemaakt, geheel volgens uw specifieke wensen. Het duurt daardoor ongeveer 2 weken voordat u deze in huis heeft, maar het is het wachten zeker waard. 

Malika 14-05-2018 11:06
Beoordeling: 6/10

Ik heb goeie ervaringen met dit bedrijf! Ze zijn erg klant vriendelijk! - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Renate Stavleu 20-08-2017 15:58
Beoordeling: 8/10

Online besteld - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Sandys Beauty 01-05-2017 04:04
Beoordeling: 10/10

Goed haar - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback company)

Sandys Beauty 01-05-2017 04:04
Beoordeling: 10/10

Goed haar - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback company)

Naomi 08-02-2017 11:39
Beoordeling: 10/10

ben heel netjes geholpen ze denkt met je mee zonder dat ze je iets probeert aan te smeren ; Sterke punten: service is echt top - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Tess 08-02-2017 11:38
Beoordeling: 10/10

Uitstekend! - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

S. Joppie 20-11-2016 20:22
Beoordeling: 10/10

hele mooie extensions. heb ze van 1 gram in en ze zijn heel mooi. ga het zeker mijn vriendinnnen aanraden wanneer ze moeten wisselen van extensions. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Verstraete tessa 17-10-2016 17:54
Beoordeling: 10/10

Het leveren duurde lang maar ik kreeg goede feedback; Sterke punten: Goede feedback - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

4.65 sterren op basis van 8 beoordelingen
Vanaf 1,50 incl. BTW
  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa