Flat-tip extensions #18 Lichtbruin

Vanaf 0,86
 • Beste kwaliteit haar
 • Voorgevormd waxbondje
 • Brazilian hair
Levertijd: Ongeveer 2 weken

 

 • Leverbaar in 28 kleuren, 3 texturen en 9 lengtes
 • Gratis verzenden vanaf €50,- (vanaf €75,- voor België)
 • 0,7 gram single drawn human Brazilian hair

Flat-tip extensions

Kiest u voor hoogwaardige hairextensions die echt een onderdeel worden van uw haar, dan zijn de flat-tip extensions een goede optie. Dit zijn pre-bonded wax extensions met een platte wax bonding. Met behulp van een warmte tang kunnen deze samengesmolten worden met een plukje haar. Bij de flat-tip extensions laat u de bonding plat in plaats van ze om de haren te rollen. Deze extensions van human en remy haar zijn van hoge kwaliteit en gaan opvallend lang mee.

Flat-tip extensions van Brazilian hair

Voor een zo natuurlijk mogelijke look en kwaliteit, zijn de flat-tip extensions gemaakt van human hair. Een van de beste soorten human hair is hiervoor gebruikt, namelijk Brazilian hair. Dit haar lijkt het meest op Europees haar en is daardoor zacht en soepel en gemakkelijk te modelleren. Hiermee is het een goedkoper maar toch kwalitatief hoogwaardig alternatief voor Indian hair. Een ander voordeel van de flat-tip extensions is dat ze zijn gemaakt van remy haar. Dat wil zeggen dat de haarschubben dezelfde kant op staan, waardoor het haar minder snel klit.

Voordelen van flat-tip extensions

De pre-bonded wax extensions hebben veel voordelen. Zo kunnen ze tot wel vier maanden blijven zitten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld clip-in extensions, hoeft u deze dus niet uit te doen voor het slapen gaan of bij het zwemmen. De flat-tip extensions kunt u aan uw haar bevestigen met een warmte tang of hairextensions connector, die u ook bij ons kunt bestellen. Hairextensions verzorgen is vervolgens niet moeilijker dan het verzorgen van uw eigen haar. Belangrijk is dat u hoogwaardige producten gebruikt en het goed haar beschermt tegen weersinvloeden.

Flat-tip extensions in alle soorten en maten

U heeft dus geen kapper nodig en kunt de extensions eenvoudig zelf aanschaffen! Bij Voordelige Hairextensions.nl zijn de flat-tip extensions leverbaar vanaf 50 stuks. Ze wegen 0,7 gram, zijn single drawn en leverbaar in 28 kleuren, 3 texturen en 9 lengtes. De lengte loopt van 20 cm tot 60 cm; voor een langere lengte of een andere textuur kunt u vooraf contact opnemen om de prijs en levering te bespreken.

Levering door Voordelige Hairextensions.nl

Nieuwsgierig geworden? U kunt de flat-tip extensions bestellen bij Voordelige Hairextensions.nl. Verzending van producten tot een aankoopwaarde van €50,- kost €8,00 voor Nederland. Voor België zijn voor producten tot een aankoopwaarde van €75,- de verzendkosten €15,00. Boven deze aankoopwaarde verzenden wij uw bestelling gratis. Aangezien de producten custom made gemaakt worden, is de levertijd ongeveer 2 weken.
B van buren 20-08-2017 16:01
Beoordeling: 10/10

Nieuwe site is mooi geworden. Prijs is gelukkig niet mee veranderd en service en kwaliteit is nog steeds top - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Vanaf 0,86 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa