Hair weave #1B Natuurlijk zwart

Vanaf 75,00
 • Machine geweven
 • Geschikt voor hergebruik
 • Ook leverbaar in multicolor
Levertijd: Ongeveer 2 weken
 • Leverbaar in 8 lengtes, 15 texturen en 28 kleuren
 • Gratis verzenden
 • 100 gram human Brazilian hair

Hair weave

De hair weave is de laatste jaren zeer populair, en dat is niet zonder reden. Doordat deze extensions op natuurlijke wijze opgaan in uw haar, zal niemand opmerken dat u hairextensions heeft, maar wel dat u er geweldig uitziet! Hair weaves zijn machine geweven haarmatten, gemaakt van echt Brazilian human hair, een kwalitatief hoogwaardige haarsoort. De haarschubben van dit remy haar staan allemaal dezelfde kant op, daardoor gaan deze lang mee en zijn ze goed her te gebruiken.

 

Hoe breng ik de hair weaves aan?

Er zijn verschillende methodes om de hair weaves aan uw haar te bevestigen. De meest bekende methode gaat via vlechten, oftewel cornrows. Hierbij wordt uw eigen haar horizontaal ingevlochten. Daaraan worden de haarmatten vastgenaaid. Een andere manier is om plukjes van de hair weave via microringetjes aan plukjes van het eigen haar vast te maken. Tot slot is het, voor een echt permanente haarverlenging, ook mogelijk om met behulp van lijm de hair weaves te bevestigen.

 

Wat zijn de voordelen van hair weave?

Aan de hair weave zitten een aantal voordelen. De haarmatten zijn relatief breed, maar liefst 2 meter, en u kunt de breedte van de banen volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Voor de bevestiging heeft u geen warmtetang nodig, zoals bij de wax extensions. Ook zijn de hair weaves langdurig her te gebruiken. U kunt gewoon alles blijven doen met de extensions in uw haar, zoals wassen en föhnen, maar ook zwemmen en sporten. Wel is de juiste verzorging van belang, aangezien zij geen natuurlijke voeding krijgen zoals uw eigen haar. Voor onze tips kijkt u op de pagina hairextensions verzorgen.

 

Zelf clip-in extensions maken

Wat is er nu leuker dan uw kapsel in uw eigen stijl vorm te geven? U kunt de hair weaves personaliseren en aanbrengen naar uw eigen voorkeuren, door bijvoorbeeld extra gewicht toe te voegen of de breedte te verkorten tot bijvoorbeeld 1 meter. Het is ook heel eenvoudig om met onze extra clips uw eigen goedkope clip-in hair extensions te maken. Dit is een tijdelijke optie voor bijvoorbeeld een feestelijk avondje uit.

Multicolor kleur #6 met #16
Multicolor hair weave

 

Customize uw hair weave met talloze variaties

Deze single drawn hair weaves wegen ongeacht de lengte 100 gram per stuk en zijn ook leverbaar als double drawn hair weave. De haarmatten zijn ongeveer 2 meter breed waar u ruim 4 banen uit kunt halen. Deze zijn leverbaar in 8 lengtes van 25 cm tot 60 cm. Mocht u een langere haarmat wensen, dan kunt u  contact opnemen voor de beschikbaarheid en prijs. Er is keuze uit maar liefst 15 texturen en 28 prachtige kleuren. Of combineer kleuren op een speelse manier met onze multi-color, waardoor er nog meer combinaties gemaakt kunnen worden.

 

Gratis verzending van uw hair weave

De gratis verzending binnen Nederland en naar België is een groot pluspunt. De haarmatten worden custom made gemaakt, geheel volgens uw specifieke wensen. Het duurt daardoor ongeveer 2 weken voordat u deze in huis heeft, maar het is het wachten zeker waard.

Diana 14-09-2018 13:50
Beoordeling: 10/10

Zeer tevreden over dit bedrijf.; Sterke punten: Goed product, scherpe prijs. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

esmee von stein 12-05-2015 13:33
Beoordeling: 10/10

goede echte real human hair weave besteld! bestel het zeker vaker. goede kwaliteit, goede service;

Sterke punten: hele goede kwaliteit van de hairweave die ik had besteld! en goeie service bij vragen kunt u altijd terecht bij de klantenservice met snelle en duidelijke reactie! - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Nolly 12-03-2015 14:56
Beoordeling: 10/10

In eerste instantie niet zo goed. Mijn hair weave bleek niet echt goed te zijn dus ik had er flink de pest in. De reactie die ik kreeg nadat ik mijn klacht had gemeld gaf me wel het gevoel dat ze er alles aan deden om het op te lossen. Ik moest foto's toesturen zodat ze mijn klacht konden bekijken en de gestelde vragen heb ik gewoon beantwoord. Ik mocht mijn hair weave terugsturen en er is een nieuwe voor mij besteld onder garantie. Het zou een productiefoutje zijn. Dat had ik niet verwacht, meestal wordt jezelf de schuld in de schoenen geschoven. Ik wilde eerst mijn geld terug, maar dat wilde hun niet. Ze gaven me liever een goede ervaring met hun producten zeiden ze. Hier is niets aan gelogen, want de nieuwe hair weave bevalt me uitstekend, dit is een wereld van verschil. Voelt lekker zacht aan en heb er geen problemen meer mee. Wat een klantenservice, ronduit geweldig! Zeker een aanrader dit bedrijf!;

Sterke punten: De garantie vond ik wel een heel sterk punt. Geen verwijten maar gewoon service geboden - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Maud Riepe 21-11-2014 11:00
Beoordeling: 8/10

ik heb een goede ervaring met dit bedrijf; Sterke punten: Ja de haren zijn precies zoals ze zeiden ze worden snel afgeleverd goede communicatie - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Z 16-07-2014 16:10
Beoordeling: 8/10

Het was een geweldige en verrassende ervaring. Het haar is mooi en het is zoals beschreven in de algemene voorwaarden; Sterke punten: Verkoopt bijna elk soort textuur en kleur. Goede kwaliteit en prijs combinatie - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Y.Comvalius 16-07-2014 16:05
Beoordeling: 10/10

Voor de 1e keer dat ik bij jullie heb besteld, ben ik zeer tevreden over het haar kwaliteit, mooi, schoon en ook heel netjes verpakt. Dus geen losse banen haar in een zakje, wat de meeste bedrijven wel doen. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

4.65 sterren op basis van 6 beoordelingen
Vanaf 75,00 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa