Hair weave #2 Donkerbruin

Vanaf 75,00
 • Machine geweven
 • Geschikt voor hergebruik
 • Ook leverbaar in multicolor
Levertijd: Ongeveer 2 weken
 • Leverbaar in 8 lengtes, 15 texturen en 28 kleuren
 • Gratis verzenden
 • 100 gram human Brazilian hair

Hair weave

De hair weave is de laatste jaren zeer populair, en dat is niet zonder reden. Doordat deze extensions op natuurlijke wijze opgaan in uw haar, zal niemand opmerken dat u hairextensions heeft, maar wel dat u er geweldig uitziet! Hair weaves zijn machine geweven haarmatten, gemaakt van echt Brazilian human hair, een kwalitatief hoogwaardige haarsoort. De haarschubben van dit remy haar staan allemaal dezelfde kant op, daardoor gaan deze lang mee en zijn ze goed her te gebruiken.

 

Hoe breng ik de hair weaves aan?

Er zijn verschillende methodes om de hair weaves aan uw haar te bevestigen. De meest bekende methode gaat via vlechten, oftewel cornrows. Hierbij wordt uw eigen haar horizontaal ingevlochten. Daaraan worden de haarmatten vastgenaaid. Een andere manier is om plukjes van de hair weave via microringetjes aan plukjes van het eigen haar vast te maken. Tot slot is het, voor een echt permanente haarverlenging, ook mogelijk om met behulp van lijm de hair weaves te bevestigen.

 

Wat zijn de voordelen van hair weave?

Aan de hair weave zitten een aantal voordelen. De haarmatten zijn relatief breed, maar liefst 2 meter, en u kunt de breedte van de banen volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Voor de bevestiging heeft u geen warmtetang nodig, zoals bij de wax extensions. Ook zijn de hair weaves langdurig her te gebruiken. U kunt gewoon alles blijven doen met de extensions in uw haar, zoals wassen en föhnen, maar ook zwemmen en sporten. Wel is de juiste verzorging van belang, aangezien zij geen natuurlijke voeding krijgen zoals uw eigen haar. Voor onze tips kijkt u op de pagina hairextensions verzorgen.

 

Zelf clip-in extensions maken

Wat is er nu leuker dan uw kapsel in uw eigen stijl vorm te geven? U kunt de hair weaves personaliseren en aanbrengen naar uw eigen voorkeuren, door bijvoorbeeld extra gewicht toe te voegen of de breedte te verkorten tot bijvoorbeeld 1 meter. Het is ook heel eenvoudig om met onze extra clips uw eigen goedkope clip-in hair extensions te maken. Dit is een tijdelijke optie voor bijvoorbeeld een feestelijk avondje uit.

Multicolor kleur #6 met #16
Multicolor hair weave

 

Customize uw hair weave met talloze variaties

Deze single drawn hair weaves wegen ongeacht de lengte 100 gram per stuk en zijn ook leverbaar als double drawn hair weave. De haarmatten zijn ongeveer 2 meter breed waar u ruim 4 banen uit kunt halen. Deze zijn leverbaar in 8 lengtes van 25 cm tot 60 cm. Mocht u een langere haarmat wensen, dan kunt u  contact opnemen voor de beschikbaarheid en prijs. Er is keuze uit maar liefst 15 texturen en 28 prachtige kleuren. Of combineer kleuren op een speelse manier met onze multi-color, waardoor er nog meer combinaties gemaakt kunnen worden.

 

Gratis verzending van uw hair weave

De gratis verzending binnen Nederland en naar België is een groot pluspunt. De haarmatten worden custom made gemaakt, geheel volgens uw specifieke wensen. Het duurt daardoor ongeveer 2 weken voordat u deze in huis heeft, maar het is het wachten zeker waard.

nele ballegeer 10-08-2015 03:03
Beoordeling: 8/10

vlotte levering goed en snel te bereiken klantendienst - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Ciska 16-07-2015 16:08
Beoordeling: 10/10

Blij dat dit bedrijf ook gewoon aan particulieren verkoopt, echt een pluspunt! Daarnaast duidelijke website, prijs van het product is betaalbaar, het product zelf is perfect (ook qua verpakking) en de levering sneller dan 10 werkdagen. Ik ben zeer blij met dit bedrijf! :)

Sterke punten: Duidelijkheid, snelheid, prijs & klantvriendelijkheid - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

V. 07-05-2015 13:45
Beoordeling: 10/10

Wederom weer zeer tevreden. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

richelle Toorn 24-02-2015 14:36
Beoordeling: 8/10

Heel goed - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Veerle 15-08-2014 17:48
Beoordeling: 10/10

Top service! Snelle reactie op al mijn vragen en super klantvriendelijk. En niet onbelangrijk: goede kwaliteit haar; Sterke punten: klantvriendelijk en goede service - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Mariska 08-08-2014 14:56
Beoordeling: 8/10

Informatie over extensions. Er werd direct gereageerd via de chat en heb goede informatie ontvangen. Ook het mailcontact verliep soepel. Goede Service!; Sterke punten: Snelle reactie, goede service, correcte afhandeling - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

priscilla 26-07-2014 17:38
Beoordeling: 10/10

binnen 11 werkdagen binnen helemaal top. Het haar is van mooi kwaliteit - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

4.55 sterren op basis van 7 beoordelingen
Vanaf 75,00 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa