Hair weave #30 Kastanjebruin

Vanaf 75,00
 • Machine geweven
 • Geschikt voor hergebruik
 • Ook leverbaar in multicolor
Levertijd: Ongeveer 2 weken
 • Leverbaar in 8 lengtes, 15 texturen en 28 kleuren
 • Gratis verzenden
 • 100 gram human Brazilian hair

Hair weave

De hair weave is de laatste jaren zeer populair, en dat is niet zonder reden. Doordat deze extensions op natuurlijke wijze opgaan in uw haar, zal niemand opmerken dat u hairextensions heeft, maar wel dat u er geweldig uitziet! Hair weaves zijn machine geweven haarmatten, gemaakt van echt Brazilian human hair, een kwalitatief hoogwaardige haarsoort. De haarschubben van dit remy haar staan allemaal dezelfde kant op, daardoor gaan deze lang mee en zijn ze goed her te gebruiken.

 

Hoe breng ik de hair weaves aan?

Er zijn verschillende methodes om de hair weaves aan uw haar te bevestigen. De meest bekende methode gaat via vlechten, oftewel cornrows. Hierbij wordt uw eigen haar horizontaal ingevlochten. Daaraan worden de haarmatten vastgenaaid. Een andere manier is om plukjes van de hair weave via microringetjes aan plukjes van het eigen haar vast te maken. Tot slot is het, voor een echt permanente haarverlenging, ook mogelijk om met behulp van lijm de hair weaves te bevestigen.

 

Wat zijn de voordelen van hair weave?

Aan de hair weave zitten een aantal voordelen. De haarmatten zijn relatief breed, maar liefst 2 meter, en u kunt de breedte van de banen volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Voor de bevestiging heeft u geen warmtetang nodig, zoals bij de wax extensions. Ook zijn de hair weaves langdurig her te gebruiken. U kunt gewoon alles blijven doen met de extensions in uw haar, zoals wassen en föhnen, maar ook zwemmen en sporten. Wel is de juiste verzorging van belang, aangezien zij geen natuurlijke voeding krijgen zoals uw eigen haar. Voor onze tips kijkt u op de pagina hairextensions verzorgen.

 

Zelf clip-in extensions maken

Wat is er nu leuker dan uw kapsel in uw eigen stijl vorm te geven? U kunt de hair weaves personaliseren en aanbrengen naar uw eigen voorkeuren, door bijvoorbeeld extra gewicht toe te voegen of de breedte te verkorten tot bijvoorbeeld 1 meter. Het is ook heel eenvoudig om met onze extra clips uw eigen goedkope clip-in hair extensions te maken. Dit is een tijdelijke optie voor bijvoorbeeld een feestelijk avondje uit.

Multicolor kleur #6 met #16
Multicolor hair weave

 

Customize uw hair weave met talloze variaties

Deze single drawn hair weaves wegen ongeacht de lengte 100 gram per stuk en zijn ook leverbaar als double drawn hair weave. De haarmatten zijn ongeveer 2 meter breed waar u ruim 4 banen uit kunt halen. Deze zijn leverbaar in 8 lengtes van 25 cm tot 60 cm. Mocht u een langere haarmat wensen, dan kunt u  contact opnemen voor de beschikbaarheid en prijs. Er is keuze uit maar liefst 15 texturen en 28 prachtige kleuren. Of combineer kleuren op een speelse manier met onze multi-color, waardoor er nog meer combinaties gemaakt kunnen worden.

 

Gratis verzending van uw hair weave

De gratis verzending binnen Nederland en naar België is een groot pluspunt. De haarmatten worden custom made gemaakt, geheel volgens uw specifieke wensen. Het duurt daardoor ongeveer 2 weken voordat u deze in huis heeft, maar het is het wachten zeker waard.

Anoniem 27-10-2015 01:26
Beoordeling: 10/10

Zeer tevreden , de extenties waren netjes in een doosje verpakt en verzonden en tijdens het weekend geleverd. Nogmaals, zeer, zeer tevreden!;

Sterke punten: De extentions hebben heel mooie punten (geen idee wat men in sommige feedbacks bedoeld dat deze 'dun' zouden zijn) , de haren zijn zacht, de kleuren zijn mooi en veelzijdig en vibrant, de variaties aan lengtes en structuren maakt het kiezen nog zoveel leuker (maar wel moeilijker) , de service, klantvriendelijkheid en reactiesnelheid zijn optimaal naar mijn mening. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Michelle 17-06-2015 18:57
Beoordeling: 10/10

Mijn vaste adres voor haar en benodigdheden! Erg klantvriendelijk en behulpzaam en daarnaast nog eens goede kwaliteit! - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Michelle HMT 10-05-2015 19:54
Beoordeling: 10/10

Prachtig haar en kleur! Het fijne aan dit haar is dat het amper klit (body wave)en bovendien kan je er van alles mee doen! Het haar werkt goed mee als ik het in de krul zet, stijl maak of tease. Perfect voor mijn werk als model, aanrader!!

Michelle Homoet 15-04-2015 16:33
Beoordeling: 10/10

Voordeligehairextensions.nl is een top bedrijf met geweldig kwaliteit haar, helemaal voor het geld wat je er voor betaald.

Het haar is ontzettend mooi van kleur en goed van kwaliteit. Ik werk als model, dus heb ik extensions nodig van goede kwaliteit. Met de extensions van voordeligehairextensions.nl, heb ik altijd een grote volle mooie bos voor mijn fotoshoots!

De service is uitstekend, vrijwel direct antwoord op je vragen en als je hulp nodig hebt, helpen ze je graag!;

Sterke punten: Goede customerservice, snel antwoord op je vragen en mails. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Patricia 10-04-2015 18:05
Beoordeling: 10/10

In de eerste instantie heb ik een haarstuk opgestuurd gekregen die in het gebruik van hele slechte kwaliteit bleek te zijn. Maar na een mailtje hierover en het haarstuk terug gestuurd te hebben mocht ik zonder problemen een nieuwe uitzoeken! Echt top service! Want het was al een tijd geleden dat ik hem besteld had. Dus ik zou zeker nog een keer bestellen bij hen…..;

Sterke punten: Service - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Y.Comvalius 16-07-2014 16:05
Beoordeling: 10/10

Voor de 1e keer dat ik bij jullie heb besteld, ben ik zeer tevreden over het haar kwaliteit, mooi, schoon en ook heel netjes verpakt. Dus geen losse banen haar in een zakje, wat de meeste bedrijven wel doen. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

5 sterren op basis van 6 beoordelingen
Vanaf 75,00 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa