Hair weaves

Pagina 1 van 2

Ga direct naar:

 

Hair weaves, praktisch en veelzijdig inzetbaar

Gebruikmaken van zogenaamde hair weaves is tegenwoordig erg populair. Dit type van hairextensions zijn dan ook gemaakt van hoogwaardig kwaliteit human hair. Bovendien beschikken ze als bijzonder kenmerk dat ze dubbel gestikt zijn. Deze eigenschappen zorgen er voor dat het altijd mogelijk is om ze zeer eenvoudig in precies die banen te knippen zoals door u gewenst. Dit is uiteraard reeds een zeer aantrekkelijk voordeel, maar er vallen er nog veel meer te ontdekken.

 

Tal van interessante voordelen

Er voor kiezen om hair weaves te gaan gebruiken zorgt er voor dat u kunt rekenen op tal van verschillende, zeer interessante voordelen. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat u voor het bevestigen van deze extensions geen rekening dient te houden met het gebruik van een warmtetang. Daarnaast wordt er ook niet gewerkt met losse plukjes haar waardoor u steeds kunt rekenen op een zo optimaal mogelijk gebruiksgemak. Eveneens zeer interessant om te weten is dat het gebruik van hair weaves er voor zorgt dat u ook zelf clip-in hairextensions kunt maken. De losse clipjes kunnen er namelijk zonder ook maar enig probleem aan worden bevestigd.

Vrouwen die op zoek zijn naar extensions willen bovendien graag kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke diversiteit. Dat is door gebruik te maken van hair weaves werkelijk geen enkel probleem. Van deze extensions is namelijk bekend dat ze verkrijgbaar zijn in niet alleen verschillende lengtes, maar ook in meerdere texturen en kleuren. Dit alles zorgt er voor dat er hair weaves op de markt zijn terug te vinden die zonder ook maar enig probleem aan ieders verwachtingen zullen weten te voldoen. Zo realiseert u precies dat kapsel waar u altijd al van heeft gedroomd!

 

Het bevestigen van uw hair weaves

Het bevestigen van hair weaves kan op tal van verschillende manieren gebeuren. Om er zeker van te zijn dat u geen van deze mogelijkheden over het hoofd ziet hebben we ze even voor u op een rijtje gezet:

 

  • Vast lijmen. Wanneer u kiest voor deze manier van bevestigen worden de hair weaves bij de aanzet vastgelijmd aan uw eigen haar.
  • Met een vlecht. Kiest u voor deze optie, dan wordt er gebruik gemaakt van een vlecht op het hoofd waar de hair weave aan wordt vastgemaakt. Dit gebeurt altijd door middel van naald en draad.
  • Met clipjes. Met hair weaves heeft u de mogelijkheid om zelf clip-in hairextensions te maken.

     

De enorme diversiteit waar hair weaves over beschikken wordt eigenlijk meteen duidelijk gemaakt door de verschillende manieren van bevestigen die gehanteerd kunnen worden. Bent u bijvoorbeeld niet op zoek naar een permanente, maar wel naar een tijdelijke haarverlenging? Dan is dat geen enkel probleem. De clip-in variant van deze extensions zorgt er immers voor dat u voor dat ene, bijzondere evenement meteen over het kapsel van uw dromen beschikt!

 

Het verlengen en verdikken van uw haar

Dat hair weaves bijzonder veelzijdig zijn in gebruik mag ondertussen wel duidelijk zijn. Er is echter meer. Zo kunt u er voor kiezen om door middel van hair weaves een verlenging van uw haar te realiseren, maar is het ook mogelijk om ze te verdikken. Veel vrouwen zijn echter net op zoek naar een mogelijkheid om een volledige verlenging van hun haar tot stand te brengen. Ook in dit geval kunnen hair weaves de perfecte oplossing betekenen. Indien u een volledige verlenging wenst wordt het haar strak en vast op het hoofd gebonden. Vervolgens worden de haarmatten door middel van naald en draad vastgemaakt aan de vlechtjes. Let op, indien u een volledige haarverlenging wenst te realiseren kan dit uitsluitend met behulp van een hair weave. In deze situatie moet u dan ook hair weaves kopen in twee à drie bundels van telkens 100 gram. Met losse extensions is dit helaas niet mogelijk.

 

Ook interessant voor uw type haar!

Stelt u zich de vraag of er ook bij uw haar gebruik kan worden gemaakt van hair weaves? Uiteraard! Hair weaves kunnen namelijk worden toegepast bij alle mogelijke haartypen. Beschikt u bijvoorbeeld over stijl, golvend of krullend haar? In al deze verschillende gevallen kan er zonder enig probleem gebruik worden gemaakt van deze extensions. Vaak kiezen vrouwen er in deze situatie voor om met behulp van hair weaves zowel een verlenging als een opvulling te realiseren. Heeft u kroes haar? Dan zal er doorgaans voor worden gekozen om het volledige hoofd in te vlechten. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, wanneer u graag dat ene kapsel wenst te realiseren waar u altijd al van heeft gedroomd kunnen hair weaves u op dit vlak ongetwijfeld van dienst zijn!

  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa