Microring extensions #33 Donker kastanjebruin

Vanaf 0,75
 • Gemakkelijk te plaatsen
 • Geschikt voor hergebruik
 • Beste klantenservice
Levertijd: Ongeveer 2 weken
 • Leverbaar in 28 kleuren, 3 texturen en 9 lengtes
 • Gratis verzenden vanaf €50,- (vanaf €75,- voor België)
 • 0,7 gram single drawn human Brazilian hair

Microring extensions (I-tip)

Alle blikken op u gericht met een prachtige, volle bos haar? Met de microring extensions ligt dat binnen uw bereik. Deze I-tip is een variant van de pre-bonded wax extensions met een wax bonding in de vorm van een I. Afhankelijk van de verzorging kunnen de microring extensions tot vier maanden blijven zitten en zijn tot wel drie keer herbruikbaar. Dit maakt dit type haar tot een zeer aantrekkelijke en betaalbare optie.

Microring extensions van human hair

Voordelige Hairextensions.nl heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zijn de microring extensions gemaakt van human hair. In dit geval betreft het ook nog hoogwaardig Brazilian hair. Dit haar heeft als kenmerk glad en soepel te zijn, waardoor het gemakkelijk in model te brengen is. Het lijkt dan ook het meest op Europees haar. Daarnaast behoort het tot de categorie remy haar, dat wil zeggen dat alle schubben van de haren dezelfde kant op staan waardoor het minder snel gaat klitten.

De voordelen van microring extensions

De microring extensions hebben veel voordelen. Doordat er geen warmtetang gebruikt wordt zijn deze gemakkelijker her te gebruiken door simpelweg alleen de microring te vervangen. Als ze eenmaal in uw haar zitten, kunt u er alles mee: van zwemmen tot sporten en slapen. Dit alles maakt dit een zeer duurzame aankoop, waar u lang plezier van zult hebben.

Het aanbrengen en verzorgen van microring extensions

Er wordt wel gezegd dat het aanbrengen van hairextensions een gedoe is. Dat geldt niet voor de microring extensions. Met behulp van siliconen aluminium microringen kunt u deze eenvoudig met een plukje haar samenknijpen. Voor een optimale plaatsing kunt u deze het beste laten aanbrengen door iemand die hier ervaring mee heeft. Ook raden wij u aan het haar in goede conditie te houden met de juiste producten. Op de pagina hairextensions verzorgen vindt u al onze tips hierover.

Vele kleuren en texturen bij Voordelige Hairextensions.nl

Bij Voordelige Hairextensions.nl vindt u een ruim aanbod aan microring extensions. Ze zijn leverbaar vanaf 50 stuks. Deze hairextensions zijn single drawn en hebben een gewicht van 0,7 gram per plukje. Bestel één van de 28 prachtige kleuren, 9 lengtes en 3 texturen; namelijk stijl, krullend en golvend. Ze zijn er dus voor elk haartype! De te bestellen lengte begint bij 20 cm en loopt tot 60 cm. Als u langere microring extensions wenst, of een andere textuur, neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Zo krijgt u de I-tip extensions in huis

Ziet u uzelf ook al lopen met een prachtige haarverlenging? De microring extensions zijn eenvoudig te bestellen bij Voordelige Hairextensions.nl. Boven een aankoopwaarde van €50,- verzenden wij uw bestelling gratis. Onder dit bedrag betaalt u €8,00 voor een aangetekende verzending. Voor België gelden verzendkosten van €15,00 tot een aankoopwaarde van €75,- Boven deze aankoopwaarde wordt uw zending gratis verzonden. De levertijd is ongeveer 2 weken, maar het is het wachten meer dan waard. Bestel nu deze custom made extensions geheel volgens uw wensen en steel de show met een op maat gemaakte haarverlenging.
M. Boerboom 24-09-2015 16:00
Beoordeling: 8/10

Bestelling in huis binnen gestelde termijn - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Madeleine Boerboom 07-08-2015 17:20
Beoordeling: 10/10

Levering binnen het genoemde termijn. Goeie kwaliteit extensions. Vriendelijk te woord gestaan toen ik belde om bepaalde informatie - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Aysun 21-02-2015 14:39
Beoordeling: 10/10

Na de vorige keer verrast te zijn over de goede service en de snelheid waarmee ze microringen hebben toegestuurd hebben ze mijn vertrouwen verdiend en heb ik voor een aantal kanten microring extensions besteld. Hier heb ik goede indruk meegemaakt want ze zijn allemaal dik tevreden en zo hou ik nog wat extra geld over omdat het hier veel goedkoper is. Je merkt wel dat Braziliaans haar heel anders is dan het Aziatisch haar wat ik tot nu altijd gebruikte. De haren zelf voelen dunner aan, maar daardoor wel veel zachter en is heel gemakkelijk is model te brengen, precies zoals ze me via de chat al uitlegde. Jullie hebben er een vaste klant bij! Super mooi glanzend en zacht haar waar mijn klanten blij mee zijn!! Jammer alleen dat jullie de hairextensions niet sneller kunnen leveren, maar dat neem ik maar voor lief;

Sterke punten: Mooi glanzend en zacht haar en de klantenservice liet echt merken verstand van zaken te hebben - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Loucatos 04-02-2015 14:04
Beoordeling: 8/10

Goed - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

fran 09-09-2014 11:20
Beoordeling: 6/10

Netjes afgehandeld - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

4.2 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen
Vanaf 0,75 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa