Nail-tip extensions #613 Lichtste blond

Vanaf 0,86
 • Beste kwaliteit haar
 • Voorgevormd waxbondje
 • Brazilian hair
Levertijd: Ongeveer 2 weken
 • Leverbaar in 28 kleuren, 3 texturen en 9 lengtes
 • Gratis verzenden vanaf €50,- (vanaf €75,- voor België)
 • 0,7 gram single drawn human Brazilian hair

Nail-tip extensions

Niet iedereen is gezegend met een volle bos haar…wie droomt er nu niet van? Al in de oudheid werden pre-bonded wax extensions door vrouwen gebruikt om zichzelf te verfraaien. Nog steeds zijn deze het meest duurzaam en worden ze echt een onderdeel van het haar. Een van de vier soorten wax extensions is de nail-tip hairextension (U-tip). Deze heeft een wax bonding in de vorm van een nagel. De nail-tip extensions worden met behulp van een hair extensions connector of warmte tang samengesmolten met een plukje haar. U rolt hierbij de bonding om de haren heen, net zoals bij de V-tip extensions.

Extensions van hoogwaardig Brazilian hair

De nail-tip extensions bij Voordelige Hairextensions.nl zijn gemaakt van hoogwaardig human Brazilian hair. Dit soort haar heeft een hoogwaardige kwaliteit en heeft als voordeel dat het erg overeenkomt met Europees haar, het is zacht en soepel en daardoor gemakkelijk in model te brengen. Bovendien zijn de nail-tip extensions van remy haar, wat wil zeggen dat de haarschubben dezelfde kant op staan net zoals bij uw eigen haar. Hierdoor heeft u aanzienlijk minder last van klitten.

Wat zijn de voordelen van nail-tip extensions?

Pre-bonded extensions hebben als voordeel dat ze langdurig in het haar kunnen blijven zitten, tot wel vier maanden lang. Ze worden echt onderdeel van uw haar en u hoeft er op de verzorging na bijna niet meer naar om te kijken. Bovendien kunnen ze worden hergebruikt, door het oude waxje af te knippen en de extension met een nieuwe wax te bevestigen. Voor het aanbrengen van de nail-tip extensions is het wel aan te raden om dit door een ervaren persoon te laten doen om de hairextensions er zo mooi en natuurlijk mogelijk eruit te laten uitzien.

Hoe verzorg ik de nail-tip extensions?

De extensions worden een onderdeel van uw eigen haar, maar deze krijgen niet de voeding vanaf de haarwortels. Het is dus van belang om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Hoe beter u de extensions verzorgt, des te langer gaan deze mee. In de zomer moeten de extensions goed beschermd worden tegen de zon en in de winter weer tegen de winterse omstandigheden. Kijk op de pagina hairextensions verzorgen voor de beste tips.

Ruime keuze bij Voordelige Hairextensions.nl

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u het eens proberen? Deze single drawn nail-tip extensions zijn leverbaar vanaf 50 stuks en hebben het gewicht van 0.7 gram per plukje. Met één van de 28 prachtige kleuren, 3 texturen en 9 lengtes van 20 cm tot maar liefst 60 cm kunt u de perfecte hairextensions bestellen die naadloos aansluiten bij uw eigen haar. Als u echter de voorkeur heeft voor een langere lengte of een andere textuur neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verzending van nail-tip extensions

Als u voor meer dan €50,- bestelt, dan is de verzending binnen Nederland gratis. Onder dit orderbedrag bedragen de verzendkosten €8,00 voor aangetekend verzenden. Voor België kost de verzending iets meer: €15,00 tot een aankoopwaarde van €75,-. Boven dit bedrag is de verzending gratis. Aangezien onze producten custom made gemaakt worden, is de levertijd ongeveer 2 weken. Het is het wachten zeker waard, want met dit type haar zult u extra lang plezier hebben!
Corne 13-12-2016 14:07
Beoordeling: 10/10

Geweldig bedrijf . Top keuze. Ook fijn dat het gewicht vermeld staat bij elke type extension. Sterke punten; Prijs is goed - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Jamie 30-12-2015 19:15
Beoordeling: 10/10

Nog steeds goede extensions, mijn klanten zijn er heel blij mee. De levertijd is afgelopen maanden wel wat langer geweest maar daar zit wel weer verbetering in;

Sterke punten: Er wordt goed omgegaan met kritiek. De levertijd is gelukkig weer zoals ik gewend was. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Sophie Tiebergijn 13-04-2015 15:32
Beoordeling: 10/10

Heb spijtig genoeg heel lang moeten wachten op mijn bestelling door er iets fout verlopen is met mijn bestelling.Uiteindelijk bestelling aangekomen,dit was dan ook in orde en mooie kwaliteit van de haren!;

Sterke punten: Vriendelijkheid - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

Karin 31-01-2015 00:17
Beoordeling: 10/10

Al de derde keer dat ik hier mijn extensions koop en ze zijn nog steeds van goede kwaliteit. Zacht en glanzend, zelfs na meerdere keren wassen of verven. Een keer moest ik mijn extensions ruilen omdat ik net een verkeerde textuur had besteld, maar dit was geen probleem en ik kreeg zelfs mijn verzendkosten voor het terugsturen vergoed. Fijn ook dat ze een percentage van de omzet doneren aan Kika, zo draag ik hier ook mijn steentje aan bij door hier te bestellen;

Sterke punten: Ga vooral zo door! Goede service, kwaliteit en snelle response op mijn soms best wel vervelende vragen - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Vanaf 0,86 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa