Pre-bonded extensions

Ga direct naar:

 


Verschillende soorten pre-bonded extensions

Wilt u het stralende middelpunt zijn met een vollere of langere bos haar? Met pre-bonded extensions geeft u uw haar in een handomdraai een boost, met behoud van uw natuurlijke look. Pre-bonded extensions zijn losse plukjes human hair die verbonden zijn door een keratine waxje/bondje. In tegenstelling tot de clip-in of hair weave zijn dit kleine plukjes haar van 0,7 of 1 gram per stuk. Bij Voordelige Hairextensions.nl zijn de pre-bonded extensions zijn in vier varianten te krijgen:

  • V-tip extension
  • Nail-tip extension
  • Flat-tip extension
  • I-tip of microring extensionHet aanbrengen van pre-bonded extensions

Het aanbrengen van pre-bonded extensions is niet moeilijk. Met behulp van een warmte tang of microringen kunt u deze eenvoudig bevestigen aan uw eigen haar. De plukjes kunnen tot vier maanden blijven zitten. U kunt kiezen uit pre-bonded extensions in 27 prachtige haarkleuren en in drie standaard texturen: straight, wave en curly. Op speciaal verzoek zijn de pre-bonded extensions ook in andere beschikbare texturen mogelijk.

 

Wat zijn de voordelen van pre-bonded extensions?

Pre-bonded extensions hebben een aantal voordelen. Allereerst zorgen deze voor een natuurlijke look. Daarnaast is het fijn dat deze lang kunnen blijven zitten. Eenmaal geplaatst, en met de juiste verzorging, heeft u er geen omkijken meer naar de pre-bonded extensions en kunt u er gewoon mee slapen, sporten en douchen. Omdat de plukken bovendien stevig aan het eigen haar bevestigd worden, kunnen ze niet loslaten. 

 

Zijn pre-bonded extensions her te gebruiken?

Een vraag die vaak gesteld wordt, is of pre-bonded extensions hergebruikt kunnen worden of dat het beter is om nieuwe te kopen. Het is natuurlijk zonde om uw nieuwe lokken na één keer dragen weg te moeten gooien. U kunt veel geld besparen door de extension opnieuw te gebruiken. Dit kan zeker bij de pre-bonded extensions, door het oude waxje af te knippen en de extension met een nieuwe wax door middel van een warmte tang opnieuw te bevestigen. Het plaatsen duurt zo iets langer, maar dan kunnen de hairextensions wel weer een hele tijd mee! Nadelen van het hergebruik van pre-bonded extensions is dat het wat meer tijd kost, en dat de extension door het afknippen van het waxje telkens iets korter wordt. Op ons blog vindt u alle voor- en nadelen van extensions hergebruiken.

 

Pre-bonded extensions van human hair

De meeste vrouwen die kiezen voor hair extensions, gaan voor human hair. De reden ligt voor de hand, namelijk de hogere kwaliteit en de langere levensduur van menselijk haar ten opzichte van synthetisch haar. Daarnaast zijn de pre-bonded extensions van human hair gemakkelijk te verven. Dit kan handig zijn wanneer de kleur van uw eigen haar gaat afwijken van die van de extensions. Brazilian hair heeft de bijzondere eigenschap dat het zacht en soepel is. Hierdoor is dit type haar het meest vergelijkbaar met Europees haar. Voor het gebruik van human hair extensions in de zomer zijn er speciale aandachtspunten waar u op moet letten. Het is aan te raden uw pre-bonded extensions goed te beschermen tegen de zon door bijvoorbeeld verzorgingsproducten te gebruiken of een leuk hoedje op te zetten. Zo kunt u ook op het strand genieten van uw prachtige volle lokken.

 

Wax extensions

De pre-bonded extensions zijn in verschillende varianten te krijgen. Bij Voordelige Hairextensions.nl vindt u de V-tip, Nail-tip en Flat-tip extensions. Deze worden allen vastgemaakt met een waxje met behulp van een warmte tang, ook wel een hairextensions connector genoemd. Om te voorkomen dat de hitte van de warmte tang uw hoofdhuid verbrand is het van belang om de zogenoemde haarbeschermers te gebruiken. Door gebruik te maken van keratine wax blijven de pre-bonded extensions lang zitten en wordt deze echt een onderdeel van uw haar. U kunt er dus alles mee blijven doen zoals u met uw eigen haar gewend bent. Bij het modelleren van het haar is het belangrijk om goede verzorgingsproducten en een hittebeschermende serum te gebruiken die het haar in optimale conditie houden tijdens het stylen of föhnen. De wax extensions op onze website zijn daarmee een comfortabele en voordelige keuze voor wie een mooie coupe wil zonder zorgen. U kunt de warmte tang die u nodig heeft voor de pre-bonded extensions bestellen in onze webshop.

 

I-tip extensions

De I-tip extension of microring extension wordt op een andere manier bevestigd dan de andere pre-bonded extensions, namelijk met microringen. Deze zijn eenvoudig her te gebruiken, hiervoor hoeft u namelijk slechts het microringetje te vervangen. Hergebruik is ook mogelijk bij de pre-bonded extensions met waxjes/bondjes, maar dat is iets meer werk. Welke pre-bonded extensions u kiest, hangt van uw eigen voorkeuren af. Op Voordelige Hairextentions.nl vindt u een ruime keuze aan soorten en merken in verschillende texturen en in alle haarkleuren. Met de verschillende lengtes kunt u ervoor zorgen dat de pre-bonded extensions prachtig aansluiten op uw eigen haar. 

  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa