Pagina 1 van 2

Ga direct naar:

 

Flat-tip hair extensions

Bijna alle vrouwen willen het: een lange, volumineuze bos haren. Gemiddeld groeit uw haar echter maar 1 tot 2 cm per maand. Dit vergt engelengeduld om dit te verkrijgen! Wij kunnen ons voorstellen dat u hier niet op wilt wachten. Om de natuur een stapje voor te zijn, zijn de flat-tip hair extensions een interessante, duurzame optie. U zult er fantastisch uitzien, en de extensions zijn niet van uw eigen haar te onderscheiden.

 

Wax extensions

De flat-tip hair extension behoort naast de nail-tip en V-tip tot de categorie wax extensions. Deze hebben met elkaar gemeen dat elk plukje haar met keratine (wax) aan elkaar zit bevestigd. Dit zijn de meest duurzame extensions, ze worden namelijk echt een onderdeel van uw haar. Mits goed aangebracht, door een ervaren persoon of kapper, kunnen ze tot wel vier maanden blijven zitten.

 

Hoe bevestig ik de flat-tip hair extensions?

Bent u met de clip-in extensions dagelijks in de weer met clipjes en speldjes? Bij de flat-tip extensions is dat verleden tijd! Het gaat hier namelijk om een permanente haarverlenging, die u maar eens in de paar maanden hoeft te vervangen. Het enige wat u hierbij nodig heeft is een warmte tang of hair extensions connector. De flat-tip extensions zijn losse plukjes haar van 0,7 of 1 gram die in tegenstelling tot de v-tip en nail-tip extensions platte waxjes hebben. De flat-tip hair extensions worden niet om het haar gerold maar deze laat je plat. Het is dus even wat werk om de flat-tip hair extensions aan te brengen, maar dan kunt u er ook maanden van genieten!

 

Waarom kiezen voor flat-tip hair extensions?

Naast het feit dat ze lang blijven zitten, hebben de flat-tip hair extensions nog vele extra voordelen. Doordat deze bestaan uit losse plukjes in plaats van haarmatten zien ze er natuurlijk uit. Met losse plukjes kunt u ook makkelijker kleur variaties maken in uw eigen haar. U dient ze nog wel na het inbrengen in model te snijden zodat de extensions nog mooier oplopen in uw eigen haar. Doordat u de flat-tip hair extensions ook nog prima kunt hergebruiken, zijn ze op termijn ook goedkoop.

 

Human hair van de beste kwaliteit

Een ander voordeel van de flat-tip hairextensions is de hoge kwaliteit. Bij ons zijn de flat-tip hair extensions namelijk altijd van brazilian human hair. Daarnaast behoren ze ook tot de categorie remy hair. Hierbij wordt het haar van de donor alvorens het af te knippen met een elastiekje bij elkaar gebonden. Daardoor blijven de haarschubben dezelfde kant op staan vanaf de aanzet tot aan de punt, waardoor het haar mooi glad blijft en minder snel gaat klitten. Klitten kunnen echter nooit helemaal worden voorkomen; houd u rekening met weersomstandigheden  en  gebruik een verzorgend serum of olie als u uw haren föhnt of stijlt.

 

Hoe verzorg ik de flat-tip hair extensions?

Zitten de flat-tip hair extensions eenmaal in uw haar, dan heeft u er geen omkijken meer naar! U gaat er zorgeloos mee door het leven, want u kunt er alles mee: slapen, zwemmen, douchen. U hoeft ze niet meer uit te doen, ze blijven gewoon zitten. U kunt het haar wassen en verzorgen zoals u dat met uw eigen haar doet, al is het wel goed om een paar tips op onze pagina hairextensions verzorgen te lezen. Over het algemeen geldt: hoe beter u de extensions verzorgt, des te langer heeft u er plezier van. Om uw stralende look te behouden, is het goed om het haar in optimale conditie te houden met de beste producten.

 

Extensions hergebruiken: een goed idee?

Een veelgestelde vraag is of extensions hergebruikt kunnen worden. Heel begrijpelijk, want waarom zou je ze al na één keer dragen weggooien? Ook financieel is dit interessant. Hergebruik is zeker een mogelijkheid. U kunt hiervoor het waxje losknippen en het plukje met een nieuw waxje bevestigen. Hier zitten echter ook een paar nadelen aan vast. Zo worden de extensions elke keer door het afknippen iets korter. In ons blog extensions hergebruiken leggen wij uit wat de voor en nadelen zijn en hoe u ze het beste kunt hergebruiken

 

Bestel uw flat-tip hair extensions bij Voordelige Hairextensions!

Reden te over om het dus ook eens te proberen! Bestel nu uw voordelige flat-tip extensions. Ze zijn beschikbaar in 0,7 gram single drawn of 1 gram double drawn en leverbaar vanaf 20 cm tot maar liefst 60 cm. Met één van de 26 schitterende kleuren en drie meest voorkomende texturen, namelijk straight, wave en curly, zit vast uw perfecte flat-tip hair extensions er tussen. Gaat u liever voor het extreme en wilt u langer dan 60cm of wilt u liever een andere textuur? Neem dan contact met ons op voor de prijs en beschikbaarheid.

  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa