Pagina 1 van 2
Ga direct naar:


Micro ring hair extensions, geen warmte nodig!

Micro ring hair extensions zijn een soort van pre-bonded extensions. Het zijn dus in principe gewoon losse stukjes haar die zijn voorzien van een I-tip gevormde keratine bonding. Het is net deze bonding die er voor zorgt dat er naar deze extensions ook wel eens wordt verwezen als zijnde I-tip extensions. Het bevestigen van dit type haarextensions gebeurt door gebruik te maken van de siliconen aluminium microring. Omwille van het feit dat deze haarextensions niet worden geplaatst door gebruik te maken van warmte kunnen ze heel eenvoudig meerdere malen worden hergebruikt. Bij een goede verzorging kunnen ze tot wel drie keer worden hergebruikt.

 

Wat zijn micro ring hair extensions?

Micro ring hair extensions zijn zoals reeds aangegeven losse plukjes haar die in tegenstelling tot andere pre-bonded extensions niet geplaatst moeten worden met warmte waarbij het wax bondje wordt gesmolten. Wat wel overeenkomt met de andere pre-bonded extensions is het feit dat het plaatsen van deze haarextensions steeds gebeurt door het nemen van een dun plukje van uw eigen haar. De bevestigingsmethode van micro ring hair extensions verschilt echter door gebruik te maken van een treknaald waarbij het plukje haar door een aluminium microring met een siliconen binnenzijde wordt gehaald. Wanneer dit is gebeurd moet de I-tip extension in de microring worden geplaatst. Knijp daarna de microring stevig dicht met de hulp van de inzettang.

 

Welke interessante voordelen zijn er aan deze extensions verbonden?

Er kunnen heel wat interessante voordelen worden toegeschreven aan het gebruik van microring extensions. In eerste instantie is er bijvoorbeeld het feit dat deze extensions zonder al teveel problemen meerdere keren gebruikt kunnen worden. Vallen er bovendien één of meerdere plukjes uit uw haar? Dan is dat geen probleem. Ze kunnen immers zeer eenvoudig terug worden geplaatst. Zoals eerder reeds aangegeven wordt er bij het plaatsen van deze extensions bovendien geen gebruik gemaakt van warmte. Dit zorgt er voor dat uw haar niet zo snel zal worden beschadigd in vergelijking met menig aantal andere haarextensions. Wilt u er zeker van kunnen zijn dat u het optimale potentieel uit uw micro ring hair extensions haalt? In dat geval is het altijd belangrijk dat deze worden geplaatst door iemand met kennis van zaken. Bij een slechte plaatsing kan het haar namelijk alsnog beschadigd raken.

 

Enkele nadelen om rekening mee te houden

Zoals u reeds heeft kunnen lezen zijn er heel wat interessante voordelen verbonden aan het gebruik van microring extensions. Dit neemt echter niet weg dat er ook enkele nadelen zijn om rekening mee te houden. Misschien wel het belangrijkste nadeel gaat schuil in het feit dat de extensions vrij eenvoudig kunnen uitglijden. Verschillende oorzaken kunnen hiervan aan de basis liggen. Zo is het mogelijk dat het microringetje niet goed dicht is geknepen. Daarnaast kan er ook te weinig haar in het ringetje zitten waardoor het plukje haar niet blijft zitten. Heeft u echt bijzonder veel last van uitglijdende extensions? In dat geval kan het een oplossing zijn om de siliconen binnenzijde uit de microringen te verwijderen. Op deze manier kan meer grip op de extensions worden gerealiseerd. Let wel op, door de siliconen uit de microring te halen is de kans groter dat uw eigen haar wordt beschadigd. Tijdens het plaatsen van de micro ring hair extensions is het tot slot van belang om deze niet te strak tegen de hoofdhuid te plaatsen. Is dat wel het geval, dan kunt u immers te maken krijgen met flinke hoofdpijn.

 

Welke factoren bepalen de prijs van micro ring extensions?

Bent u ondertussen geïnteresseerd geraakt in microring extensions? In dat geval zult u graag ook een zicht willen hebben op de kosten die voor dit type haarextensions in rekening worden gebracht. Het is op dit vlak van belang om er rekening mee te houden dat er meerdere factoren een bepaalde invloed uitoefenen op de prijs die voor microring hair extensions in rekening wordt gebracht. Wij hebben ze alvast even voor u op een rijtje gezet:

 

 • De lengte waar de haarextensions over beschikken
 • De textuur (keuze tussen straight, wave en curly)
 • De kleur waar de extensions over moeten beschikken
 • De kwaliteit van de micro ring hair extensions
 • De dikte die de extensions hebben
 • Het aantal extensionsHoeveel keer zijn micro ring hair extensions te hergebruiken?

Het aantal keer dat micro ring hair extensions hergebruikt kunnen worden is afhankelijk van de manier waarop ze worden verzorgd. In principe moet het mogelijk zijn om uw microring extensions tot drie keer te hergebruiken. Let wel op, wanneer u er voor kiest om uw haar regelmatig te stijlen met warme bronnen kan dat er voor zorgen dat de extensions worden beschadigd. Bovendien is het eveneens geen goed idee om er voor te kiezen om uw extensions vaak te verven. Op deze manier kan er namelijk heel wat op vlak van kwaliteit ingeleverd moeten worden. Wilt u er absoluut zeker van zijn dat u een zo optimaal mogelijke verzorging voor uw aangekochte haarextensions kunt realiseren? In dat geval is het beslist de moeite waard om rekening te houden met de interessante tips op onze hairextensions verzorgen pagina.

 

 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa