Pagina 1 van 2

Ga direct naar:

 

Nail-tip hair extensions

Nail-tip hair extensions zijn de perfecte oplossing voor alle vrouwen die op zoek zijn naar veilige hair extensions die langere tijd blijven zitten en daarnaast volume toevoegen aan het haar. De nail-tip hair extensions hebben, net als de v-tip hair extensions en flat-tip hair extensions , een bondje aan de bovenzijde dat gemaakt is van wax. De wax bondjes worden aangebracht door middel van een warmte tang en kunnen bij een goede verzorging wel drie tot vier maanden in het haar blijven zitten.

 

Zijn de nail-tip hair extensions comfortabel?

Vrouwen die u voor gingen waarderen vooral dit comfort van de nail-tip hair extensions. Eerder was de zorg van vrouwen die kozen voor het gebruik van nail-tip hair extensions met wax-bondje, ook wel bekend als pre-bonded hair extensions, dat ze gemakkelijk uitvallen. Toch is met zeer grote zekerheid te zeggen dat de nail-tip hair extensions steviger blijven zitten dan bijvoorbeeld clip-in extensions . De nail-tip hair extensions worden namelijk in het haar bevestigd met één van de oudste technieken die we kennen. Zoals reeds aangegeven wordt als eerste het wax bondje aan het einde van de extensions met een warmte tang verwarmd. Het verwarmde deel wordt vervolgens bevestigd aan het natuurlijke haar. Hiervoor wordt een dun plukje van uw eigen haar gescheiden van de rest van het haar. De warme wax wordt strak om het natuurlijke haar gerold zodat het goed om het plukje haar sluit. Wax koelt snel af, waardoor de extensions snel geplaatst kan worden. Deze methode, en het gebruik van wax als een manier om hair extensions aan te brengen, is al vele jaren bekend en erg populair. Hierdoor heeft de techniek zich verder kunnen ontwikkelen. Er zijn naast het wax bondje ook nog andere type bondjes op de markt, zoals keratine bonding. Maar door de jaren heen is vooral de comfort van de nail-tip hair extensions sterk verbeterd.

 

Hoeveel nail-tip hair extensions heb ik nodig?

De hoeveelheid nail-tip hair extensions die u nodig zult hebben is afhankelijk uw natuurlijke haar en van het effect dat u wilt bereiken. Allereerst bepaalt de dikte en volheid van uw natuurlijke haar de hoeveelheid extensions die in uw haar geplaatst zullen worden. Ook speelt de grootte van uw hoofd een rol. Maar net zo belangrijk is het effect dat u met de extensions wil bereiken. Als u uw haar wilt verlengen, dan zullen meer hair extensions worden gebruikt. Heeft u echter dun haar en zou u het meer volume willen geven, dan is vaak de helft van het aantal extensions nodig. De methode waarmee de nail-tip hair extension wordt aangebracht is, ongeacht het effect, wel hetzelfde.

 

Hoe lang heb ik plezier van de nail-tip hair extensions?

Voor alle type hair extensions geldt dat u er langer plezier van heeft als u de extensions met de juiste producten en technieken verzorgt. Het is dan ook geen verrassing dat dit ook geldt voor de nail-tip hair extensions. Op onze pagina hairextensions verzorgen  hebben we alle adviezen op een rij gezet waardoor u er absoluut zeker van kunt zijn dat u de hair extensions optimaal kunt verzorgen. Toch zijn er wel specifieke punten waarop u kunt letten zodat u langer het gewenste effect heeft na het plaatsen van de nail-tip hair extensions. De verzorging begint al vóórdat u de nail-tip hair extensions plaatst. Hierbij enkele tips waar u rekening mee kunt houden.

 

  • Wees bewust van allergieën en beschadigingen die u heeft aan uw haar of hoofdhuid. Ook als u de nail-tip hair extensions laat plaatsen door een gespecialiseerde kapper is het verstandig om hem of haar vooraf in te lichten over de status van uw haar of hoofdhuid en eventuele allergieën om rekening mee te houden.
  • Schoon en gewassen haar is essentieel voor het plaatsen van de nail-tip hair extensions. Was uw haar van tevoren met een voldoende reinigende shampoo en gebruik een kleine hoeveelheid conditioner. Het is lastig om nail-tip hair extensions aan te brengen in vettig haar, omdat de binding van het wax bondje dat minder stevig is. Mocht u de extensions aanbrengen in vet haar, dan bestaat de kans dat de extensions naar verloop van tijd uit het haar glijden.
  • Zorg dat u haar onbehandeld is en vrij van styling-producten.

     

Wat is het verschil tussen pre-bonded/nail-tip  hair extensions en andere hairextensions?

De term pre-bonded wordt vaak gebruikt om het bondje aan het einde van de extension te beschrijven. Dit bondje, vaak in de vorm van een nail-tip of V-tip, is kenmerkend voor de extension omdat het alleen door middel van verwarming in het haar kan worden aangebracht. Wat soms tot verwarring kan leiden is dat bij de pre-bonded hair extensions elke extension apart gecreëerd wordt en dus ook per plukje aan het natuurlijke haar bevestigd wordt. Andere types hair extensions hebben dit kenmerk niet. De clip in extensions bijvoorbeeld, zijn lange stroken die in het haar bevestigd worden middels clipjes. Clip in extensions kunt u in het haar bevestigen wanneer u dat wilt, en net zo gemakkelijk weer verwijderen. De i-tip hair extensions lijken het meest op de nail-tip hair extensions. Een belangrijk verschil is echter dat bij het aanbrengen van de i-tip hair extensions gebruik wordt gemaakt van een ringetje. Door middel van een ringetje worden de i-tip hair extensions en een plukje van uw natuurlijke haar samengevoegd. Eenmaal samengevoegd wordt het ringetje met een inzettang dichtgeknepen. Het andere verschil ten opzichte van de nail-tip hair extension is dat er bij dit type extensions geen warmtebron wordt gebruikt.

 

  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa