Pagina 1 van 2

Ga direct naar:

 

V-tip hair extensions

V-tip hair extensions zijn de ideale extensions om uw haar te verlengen, meer volume te geven of om gewoonweg een nieuwe haarstijl mee te nemen. Deze pre-bonded extensions worden in het haar aangebracht door een waxbondje te verwarmen en blijven vervolgens drie tot vier maanden in uw natuurlijke haar zitten. De V-tip hair extensions zijn comfortabel en gemakkelijk te verzorgen. Ook het verwijderen van de extensions gebeurt in een handomdraai. Veel vrouwen dragen de V-tip hair extensions met plezier. Bent u de volgende?

 

Wanneer zijn V-tip hair extensions de juiste keuze voor u?

Omdat u keuze heeft uit een ruim assortiment hair extensions, kan het soms moeilijk zijn de juiste  extensions te kiezen. Wat is de methode van aanbrengen waar u zich het prettigst bij voelt? Welk effect hoopt u met de hair extensions te bereiken? Kortom: wanneer zijn de V-tip hair extensions de juiste keuze voor u? Gezien het feit dat er verschillende voordelen aan de V-tip hair extensions kleven, maar dat er tegelijkertijd veel andere types hair extensions zijn waar u uit kunt kiezen, hebben we de eigenschappen van de V-tip hair extensions op een rij gezet om u te helpen bij de keuze voor V-tip hair extensions:

 

  • Voor beginners is het belangrijk om te bedenken of de methode van aanbrengen van V-tip hair extensions bij u past. De V-tip hair extensions laten zich aanbrengen met een warmte tang dat het V-vormige waxbondje smelt, zodat het om een plukje van uw natuurlijke haar kan worden gevouwen. Ondanks dat de hitte waaraan uw haar en hoofdhuid worden blootgesteld slechts een fractie is van de hitte die wordt opgewekt door bijvoorbeeld stijltangen (en het in enkele seconden is aangebracht), is het van belang dat u zich er prettig bij voelt. Ook kan het een minder geschikte manier zijn als uw haar broos of beschadigd is en u warmtebronnen het liefst zo ver mogelijk bij uw haar vandaan houdt.
  • Met V-tip hair extensions kunt u gemakkelijk ieder gewenst effect bereiken, of dit nu lengte, volume of highlights is.
  • V-tip hair extensions worden zoals reeds genoemd aangebracht door een waxbondje aan het einde van de extensions te verwarmen en vervolgens in het haar te plaatsen. Hierdoor kan het soms beter bij een stijl haartype passen dan bij haar dat van nature snel krult of pluist.

 

Zijn V-tip hair extensions comfortabel in het dragen?

Vele vrouwen die u al voor gingen ervaren het dragen van V-tip hair extensions als zeer prettig. Net als bij alle andere hair extensions geldt dat er, nadat de extensions zijn geplaatst, een periode van wennen aanbreekt. Deze periode duurt enkele dagen en geeft uw hoofdhuid de tijd zich aan te passen aan de extensions. Het kan zijn dat u een gevoel van milde jeuk ervaart, maar dit duurt slechts enkele uren tot een dag en wordt alleen ervaren door vrouwen met een gevoelige hoofdhuid. Na deze periode van wennen voelen de V-tip hair extensions natuurlijk aan en kunt u de extensions op een eenvoudige manier verzorgen. U kunt uw haar borstelen zoals u ook zou doen bij uw natuurlijke haar. Wees er alleen wel van bewust dat u de borstel of kam niet direct op de hoofdhuid plaats waar de wax bondjes zich bevinden. Dit kunt u voorkomen door het haar in uw hand te nemen en er een paardenstaart van te vormen. Ook slapen is met de V-tip hair extensions geen enkel probleem. Op onze pagina hairextensions verzorgenvindt u meer tips over het verzorgen van uw hair extensions.

 

Hoe worden V-tip hair extensions verwijderd?

Het verwijderen van de V-tip hair extensions is net zo eenvoudig als het plaatsen ervan. Ondanks dat het onvermijdelijk is om hierbij enkele natuurlijke haren te verliezen, wordt het op zo’n manier gedaan dat het natuurlijke haar er met zo min mogelijk beschadigingen vanaf komt. De eerste stap is het losweken van het waxbondje dat gebeurt met een lijmverwijderaar. Dit verzacht de wax verbinding waarmee de V-tip hair extension aan het haar is bevestigd. Vervolgens knijpt u met een verwijdertang het waxbondje los zodat de styliste de extension gemakkelijk uit het haar kan laten glijden. Met de juiste producten en technieken is het verwijderen van de V-tip extensions een gemakkelijke handeling en zult u slechts enkele natuurlijke haren verliezen. Het is hierbij wel belangrijk dat het verwijderen door een ervaren stylist wordt uitgevoerd. De ervaring leert dat het natuurlijke haar minder beschadigd wordt als een stylist ervaren is en goede kwaliteitsproducten gebruikt.

 

Zijn de V-tip hair extensions zichtbaar?

Zolang u de juiste techniek gebruikt bij het plaatsen van de V-tip hair extensions, dan zijn deze onzichtbaar. De juiste techniek laat zich kenmerken door de extensions op de juiste afstand van de hoofdhuid te plaatsen waardoor het mogelijk blijft om de wax bondjes met het natuurlijke haar te bedekken. Hierdoor kunt u uw haar in een paardenstaart of vlecht blijven dragen zonder dat u het risico loopt dat de bondjes zichtbaar zijn. Mochten de extensions te dicht bij de hoofdhuid geplaatst zijn dan is de kans aanwezig dat ze zichtbaar worden in het dragen. Een ander belangrijke vereiste om te voorkomen dat de V-tip hair extensions te zien zijn, is dat ze niet zwaarder zijn dan uw natuurlijke haar. Als extensions dit toch zijn, dan zullen ze uw natuurlijke haar beschadigen en het zelfs afbreken. Het is daarom van belang dat de plukken haar waarin de extensions geplaatst worden het gewicht van de extensions kunnen dragen.

 

  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa