Contact en veel gestelde vragen
Voordelige Hairextensions

Tel: + 31 (0) 85 060 4247
E-mail: [email protected] 
KvK nr.:  

Voordeligehairextensions.nl op Facebook

Do you prefer to communicate in English? Don't hesitate to contact us. It's a pleasure to assist you in your main language.

Telefonische bereikbaarheid: op werkdagen tussen 14:00 en 0:00 uur.

Mocht u er niet uitkomen welke haartextuur het beste aansluit bij uw eigen textuur, mail ons dan een foto van uw kapsel zodat wij uw haartextuur in de hairextensions kunnen laten maken. Zo sluiten uw hairextensions het beste aan bij uw eigen haartextuur. 

Ook met het bepalen van de juiste kleur voor de hairextensions helpen wij u graag met het geven van kleuradvies. U kunt ons een foto toesturen, waarna wij u binnen 1 werkdag van een advies voorzien. Om de kleur aan de hand van een foto te bepalen is het wenselijk dat de foto van de eigen haarkleur wordt genomen bij daglicht.

Heeft u een klacht over onze producten of dienstverlening dan raden wij u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk 


Veel gestelde vragen over hairextensions
1 Kwaliteit
1.1 Waar komen jullie hairextensions vandaan?


Onze hairextensions zijn van kwalitatief hoogwaardig 100% Braziliaans remy mensenhaar geschonken door haardonors. Onze hairextensions zijn afkomstig uit onze fabriek in Brazilië.
 

1.2 Wat is remy haar?


Remy haar betekent dat het haar van de haardonor op een speciale manier wordt verwijderd met het vastbinden van het haar aan de onder en bovenkant, Zo blijven er 3 eigenschappen van het haar intact gedurende het verkopen aan een toeleverancier en het productie proces .

De 3 eigenschappen voor remy haar zijn:

1. Alle haarschubben dezelfde kant op staan.
2. Alle haren van origine van boven naar beneden gaan.
3. Alle haarschubben zijn compleet intact en dat de haarschubben totaal niet in wat voor soort dan ook bewerkt zijn, zoals een keratine- of siliconenlaag.


In ons blogartikel over remy hair wordt uitgebreider ingegaan op dit onderwerp.
 

1.3 Wat zijn de garantiebepalingen?


Alle 100% remy human Brazilian hair extensions en accessoires kunnen binnen 14 dagen vanaf de dag na ontvangst van uw bestelling retour worden gemeld. Na uw retourmelding heeft u nog eens 14 dagen de tijd om uw (gedeeltelijke) bestelling te retourneren. Hierbij kunt u ervoor kiezen om uw geld terug te krijgen of binnen 2 maanden een vervangend product bij ons te bestellen. De hairextensions zijn uitsluitend te ruilen wanneer deze ongebruikt, onbehandeld en onbeschadigd zijn en wanneer de verzegeling om de hairextensions niet verbroken is. De hairextensions mogen dus niet van elkaar zijn losgehaald. Uiteraard kunt u de hairextensions wel uit de verpakking halen om de kwaliteit zorgvuldig te beoordelen. 


Op de kwaliteit van de hairextensions verlenen wij 30 dagen garantie, ingaand op de dag van ontvangst van uw bestelling. De garantie is uitsluitend van toepassing wanneer de hairextensions door een professional gezet zijn. U dient dit te kunnen aantonen.

De garantie vervalt wanneer de hairextensions geverfd, behandeld, beschadigd of slecht verzorgd zijn. Ook dient u binnen 7 dagen na het toekennen van de garantie de extensions retour te sturen. 
 

1.4 Hoe lang kan ik mijn hairextensions gebruiken?


Onze 100% remy human Brazilian hair extensions zijn 3 tot 5 maanden te dragen. Aangezien de hairextensions geen natuurlijke voeding krijgen adviseren wij deze goed te verzorgen.

Pre-bonded microring extensions worden in tegenstelling tot de V-tip en de Flat-tip extensions met een siliconen aluminium microring vast gezet. Door bij het verwijderen van de hairextensions met een verwijdertang in de microringen te knijpen komen de hairextensions los van uw eigen haar. Doordat er geen warmte wordt gebruikt blijft de keratinelaag intact en kunnen de hairextensions worden hergebruikt. Wij raden aan om microring extensions niet vaker dan 2 keer her te gebruiken.

De V-tip en Flat-tip extensions zijn voorzien van een waxbinding. Deze worden met een hairextensions connector / warmte tang aan uw eigen haar vast gezet. Om deze hairextensions te verwijderen dienen deze waxjes met een speciale vloeistof te worden losgeweekt en met een verwijdertang te worden los gemaakt. Hierdoor zijn deze hairextensions niet opnieuw te gebruiken.

Clip-in extensions zijn afhankelijk van hoe vaak ze worden gebruikt langer dan één jaar te gebruiken. Ook hair weaves (haarmatten) zijn her te gebruiken bij een goede verzorging.

1.5 Is het mogelijk om met hairextensions te gaan zwemmen?


Wij raden altijd aan om uw haar in een vlecht te dragen wanneer u gaat zwemmen.

Bij zwemmen in zee en chloorwater adviseren wij om uw hoofd boven water te houden. Door het zoutgehalte in de zee en chloorgehalte in zwembaden, kunnen de waxjes van de extensions aangetast worden en kunnen op den duur gaan afbrokkelen.

1.6 Hoe wordt de lengte van hairextensions gemeten?

Om de juiste lengte van gekrulde hairextensions te bepalen dienen deze te worden uitgerekt. De lengte van uw eigen haar dient op dezelfde manier te worden opgemeten.

De juiste manier om de hairextensions te meten is niet zo:
Voordelige hairextensions meten niet uitgerekt
Maar op deze wijze.
Voordelige hairextensions meten uitgerekt

2 Levering
2.1 Wat is de levertijd?


Wanneer uw betaling bij ons is verwerkt, wordt uw bestelling met ongeveer 10 werkdagen bij u bezorgd. Bestellingen van uitsluitend hairextensions accessoires worden binnen 1 werkdag geleverd indien uw bestelling en betaling voor 21.00 uur verwerkt is. Deze levertijd is voor zowel Nederland als België van toepassing.

Ons assortiment bestaat uit 6 soorten hairextensions in 14 lengtes, 28 kleuren en 15 texturen. De clip-in extensions en hair weaves zijn bovendien in multi color leverbaar. Hiermee bestaat ons assortiment uit meer dan 350.000 combinaties hairextensions. Zoals u zult begrijpen kunnen wij niet zoveel combinaties op voorraad hebben. Uw bestelling wordt daarom speciaal voor u gemaakt.

2.2 Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Brievenbuspost
Bestelt u alleen accessoires dan kunnen deze binnen Nederland via brievenbuspost worden verzonden voor een bedrag van € 6,95. Onze hairextensions connector (warmte tang), siliconen aluminium microringen en siliconen aluminium nanoringen zijn te groot voor een brievenbuspakket en kunnen daarom alleen met aangetekende post worden verstuurt. Brievenbuszendingen zijn niet te volgen met een track en trace, wel kunt u via een toegestuurde link zien wanneer uw bestelling is verstuurd en is afgeleverd.

Aangetekend verzenden
Uw hairextensions versturen wij met extra zorg via aangetekende post. Het tarief voor aangetekend verzenden bedraagt € 8,00 binnen Nederland en € 15,00 voor België. Alle zendingen via aangetekende post worden verstuurt met track en trace, zodat u uw bestelling kunt volgen. De verzendkosten voor aangetekend versturen naar andere landen kunt u raadplegen bij verzenden & retourneren.

2.3 Wat is de minimale afname?


Om tegen groothandelprijzen te kunnen leveren hanteren wij een minimale afname van onze 100% real human remy hairextensions en accessoires.


Voor pre-bonded hairextensions hanteren wij een minimale afname van 50 stuks per lengte, kleur en textuur.

De clip-in extensions (nettogewicht tussen 50 en 105 gram) en de hair weaves / haar weave (netto 100 gram) zijn per stuk te bestellen.

3 Advies
3.1 Hoe moet ik de hairextensions verzorgen?


Gebruik een verzorgende shampoo en conditioner en was uw haar zoals u dat gebruikelijk doet. Wij raden af om de hairextensions elke dag te wassen.


Vanwege de kleine aanhechtingen van de hairextensions is het noodzakelijk om een speciale hairextensionsborstel te gebruiken. Borstel minimaal 2 keer per dag goed uw haren om klitten te voorkomen.

U kunt onze 100% real human remy hairextensions behandelen als uw eigen haar en dus kunt u de hairextensions föhnen en stijlen. Onze hairextensions zijn van hoogwaardige kwaliteit en deze wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Daarom hebben we voor u uitgebreide verzorgingtips samengesteld op onze pagina hairextensions verzorgen.
 

3.2 Kan ik mijn hairextensions verven?


Ja dat kan. Wij raden echter aan om uw eigen haar in dezelfde kleur als de hairextensions te verven. De hairextensions worden voor u op uw gewenste kleur geverfd. Net zoals bij uw eigen haar is het niet goed om keer op keer de hairextensions te verven. Dit komt de kwaliteit niet ten goede. 


Wanneer u de hairextensions verft kan het de kwaliteit van de hairextensions verminderen, afhankelijk van de kwaliteit van de verf. Wilt u de hairextensions toch verven, dan raden wij aan om van licht naar donker te verven, met een waterstofperoxide van 3% of minder.
 

3.3 Hoeveel hairextensions heb ik nodig?


Voor een gemiddelde haarverlenging heeft u tussen 150 en 200 pre-bonded hairextensions van 0,7 gram nodig voor een mooi volume. Dit geldt met name bij lengtes van 60 cm of meer. Voor een haarverdikking adviseren wij tussen 75 en 100 hairextensions te gebruiken.


Zowel bij een clip-in extension als bij een hair weave / haar weave is één set of één stuk  meestal voldoende. Mocht u meer volume willen hebben, dan adviseren wij twee sets te bestellen. Dit geldt met name voor een haarverlenging vanaf 60 cm. De hair weave / haar weave kan naar wens in de breedte worden ingekort.