Over Voordelige Hairextensions


Groothandel hairextensions voor het online bestellen en kopen van 100% Brazilian human remy hair extensions en accessoires


De hairextensions groothandel voor kapsalons, thuiskapsters, stylisten en particulier. In ons assortiment vindt u pre-bonded hair extensions (zoals microring extensions, nail-tip extensions, v-tip extensions en flat-tip extensions), clip-in extensionshair weave / weave haar en accessoires. Onze hairextensions zijn in 29 kleuren beschikbaar en 3 texturen voor de microring extensions en wax extensions en maar liefst 15 texturen voor de clip-in extensions en de hair weaves. Mocht u ondanks dit ruime assortiment uw gewenste hairextensions niet bij ons vinden, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen uw hairextensions custom made laten maken in uw gewenste textuur zodat de hairextensions naadloos aansluiten bij uw eigen haar. Bij Voordelige Hairextensions is klant koning(in).

Prijsvechter in hair extensions van echt haar


Tijdens onze jarenlange ervaring in de kappersbranche hebben wij ons verbaasd over de hoge tarieven die worden gevraagd voor hair extensions. De marges blijken enorm te zijn. Dit is voor ons aanleiding geweest om zelf een webshop op te zetten met als doel 100% real human remy hair extensions zeer voordelig op de markt te brengen. Wij profileren ons als prijsvechter zonder op kwaliteit of service te besparen.

Dankzij onze ervaringen als kapsters weten wij de verschillen in kwaliteit van de hair extensions te herkennen en zodoende hebben wij met zorg de beste kwaliteit geselecteerd voor de scherpste prijs.

Wanneer u persoonlijk advies wenst zijn wij u graag van dienst via onze live chat rechtsonder in beeld, e-mail of per telefoon.

Kwaliteit hoeft niet veel te kosten, een bekende naam wel. Bij ons betaalt u alleen voor hairextensions van echt haar, niet voor de naam!
 

Contactgegevens:

Voordelige Hairextensions
Tel: + 31 (0) 85 060 4247  (+ 31 (0) 85 060 HAIR) Druk op het telefoonnummer om direct te bellen vanaf uw mobiel tegen normaal tarief!
[email protected]
KvK nr.: 
BTW nr: 
Voordelige hairextensions op Facebook

Telefonische bereikbaarheid: op werkdagen tussen 14:00 en 0:00 uur. 


 WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa