Goedkope groothandel prijzen! Hairextensions kopen en bestellen

Hair extensions kopen en bestellen voor groothandel prijzen

Hairextensions kopen voor de goedkoopste prijs bij Voordelige Hairextensions, de hairextensions groothandel voor een kleine prijs voor ondernemer en consument. In ons uitgebreide assortiment vindt u ruim 350.000 combinaties Brazilian human remy hairextensions in alle soorten en maten. Wij profileren ons als prijsvechter op de markt in hair extensions van echt haar en accessoires, zonder op kwaliteit of service te besparen. Niet voor niets hebben onze klanten ons op de onafhankelijke review site The Feedback Company gemiddeld 8,7 van de 10 sterren gegeven. 

Microring extensions

Microring extensions, ook wel I-tip extensions genoemd zijn het makkelijkste in te brengen en zijn zelfs her te gebruiken doordat deze slechts met een microring worden vastgezet. Het microringetje wordt over de bijbehorende treknaald geschoven, waarna een plukje van het eigen haar door de treknaald wordt gehaald. Vervolgens dient de microring van de treknaald af te worden geschoven, zodat de microring om het eigen plukje haar zit. Het I-tip bondje van de microring extensions wordt hierna door de microring geschoven waar het eigen plukje haar ook al doorheen zit. Vervolgens wordt het microringetje stevig dicht geknepen om het eigen haar met de microring samen te bevestigen.

Wij adviseren voor de bevestiging van de microring extensions om microringen te gebruiken van siliconen en aluminium. Dankzij de siliconen aluminium microringen kunnen de microringetjes stevig worden dichtgeknepen zonder dat het haar beschadigd. Voor extra stevigheid worden soms dubbele microringen gebruikt om de extensions met het eigen haar vast te zetten. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want ook hiermee zijn wij een prijsvechter op de markt. In onze webshop kunt u zeer voordelig 1000 stuks van deze microringen kopen voor een prijs waar u elders slechts 100 stuks heeft. 


Wax extensions

Wilt u de hairextensions nog beter vastzetten dan zijn de wax extensions, zoals de Nail-tip, de V-tip en de Flat-tip de ideale oplossing. Het verschil tussen deze verschillende keratine bondjes is slechts de vorm. Het bondje van nail-tip extensions heeft de vorm van een nagel, de v-tip extensions hebben een bondje in de vorm van een "V", waardoor het bondje al is voorgevormd en makkelijker is aan te brengen doordat het eigen haar in het V-bondje wordt gelegd en het wax bondje minder om het plukje eigen haar hoeft te worden gerold. De flat-tip extensions hebben een wax bondje dat plat is en in z'n geheel om het eigen plukje haar dient te worden gerold. Deze wax extensions dienen wel met warmte te worden bevestigd en zijn niet her te gebruiken. Één van de accessoires die u bij de bevestiging hiervan nodig heeft is de extensions (warmte) tang, ook wel een hairextensios connector genoemd.

Clip-in extensions

Houdt u wel van een haarverlenging van echt haar, maar wilt u lang haar afwisselen met kort haar? Dan zijn clip-in extensions het perfecte alternatief. Deze extensions kunt u bijvoorbeeld voor een bruiloft, gala, fotoshoot of andere gelegenheid gebruiken en zijn eenvoudig in een paar minuten in te brengen door middel van kleine clipjes en zijn dus ook weer heel makkelijk uit uw eigen haar te verwijderen. Onze clip-in extensions bestaan uit 7 delen waaraan 16 clipjes zijn vastgemaakt. Hierdoor kunt u de clip-in extensions over uw eigen haar verdelen naar eigen wens, zodat het niet opvalt dat u ze draagt. Doordat clip-in extensions slechts met clips bevestigd zitten, zijn ze erg duurzaam en dus langdurig te gebruiken.

Hair weave / Haarmatten

Om ons aanbod nog uitgebreider te maken kunt u bij ons ook een hair weave kopen die met een fijne draad in uw eigen haren zijn te naaien. Deze hair weaves zijn lange matten van echt haar van ongeveer 2 meter breed en zijn in banen te knippen in de door u gewenste breedte. Aangezien deze haarmatten dubbel gestikt zijn, kunt u ze probleemloos in banen knippen zonder dat het haar losraakt van de stiksels. U kunt van een hair weave ook zelf clip-in extensions maken. De benodigde clipjes voor clip-in extensions kunt u bij onze accessoires bestellen. Een hair weave kan ook gebruikt worden voor het maken van een U-Part Wig.

Hairextensions texturen en kleuren

Onze hair extensions zijn in elk gewenste textuur leverbaar. Wij hebben alvast een voorselectie voor u gemaakt met 15 texturen voor onze clip-in extensions en hair weave, ook wel hair weft genoemd. De microring extensions en 3 soorten wax extensions zijn leverbaar in 3 texturen, te weten straight, wave en curly. De voorbeelden van de textuur staan als overzicht bij de productfoto's. Mocht u hier uw gewenste textuur niet bij vinden, stuur dan een foto van uw eigen haar naar ons op zodat wij custom made uw gewenste haartextuur voor u kunnen leveren. Zo sluiten uw hairextensions naadloos aan op uw eigen haar. Met een ruim assortiment van 29 natuurlijke kleuren zijn uw gewenste hairextensions altijd in uw gewenste kleur te bestellen. U kunt zelfs onze clip-in extensions en hair weaves bestellen in multicolor. Dit zijn 2 kleuren door elkaar gemixt, wat ook wel lowlights of highlights wordt genoemd. Ook voor wat betreft een kleuradvies kunt u een foto van uw eigen haarkleur naar ons toesturen, zodat we u van een persoonlijk advies kunnen voorzien.

Hairextensions accessoires en toebehoren

In onze webshop vindt u ook diverse hairextensions accessoires om de extensions te bevestigen. Zoekt u een product wat u niet bij ons kunt vinden, laat het ons dan weten zodat we hiernaar voor u op zoek kunnen gaan.Voordeligehairextensions.nl Winkelwagen


Veel plezier met online winkelen!
 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa