Haar doneren

50% korting op hairextensions na haardonatie aan Stichting Haarwensen. 

Haarwensen haar doneren ACTIE

Haar doneren aan Stichting Haarwensen

is een zeer nobele gedachte welke wij in het bijzonder steunen. Van het haar wat is geschonken door haardonatie worden pruiken gemaakt. Lang haar is immers niet voor iedereen weggelegd en al helemaal niet voor kinderen met kanker of alopecia.

Lang haar voor kinderen met kanker of alopecia

Haarwensen haar doneren pruiken
Lang haar is voor u wellicht vanzelfsprekend. Uw haar groeit immers met 1 á 2 cm per maand en in de zomermaanden onder invoed van zon en warmte nog iets sneller. Mogelijk bent u op onze website gekomen omdat u graag lang haar wilt. Daarin staat u niet alleen. Er verliezen jaarlijks zo'n 400 tot 500 jonge kinderen met kanker hun haar door chemotherapie, maar ook veel kinderen met de haarziekte alopecia (kaalhoofdigheid) worden met haaruitval geconfronteerd. Buitenom dat een kind zich al ziek genoeg voelt, krijgen ze door haaruitval ook nog eens veel minder zelfvertrouwen en lijken ze voor de buitenwereld altijd ziek. Dankzij alle mensen die haar doneren aan Stichting Haarwensen kunnen er pruiken worden gemaakt voor deze zieke kinderen met kanker of alopecia, waardoor ze zich toch weer een stuk beter zullen voelen en weer kind kunnen zijn.

Haar doneren KiKa

Haarwensen haar doneren
Veel mensen willen haar doneren aan KiKa. Stichting KiKa neemt zelf geen haardonaties aan, maar zamelt uitsluitend geld in voor de kostbare onderzoeken welke nodig zijn om kanker te genezen. 


Haar knippen bij een kapsalon en lang haar verdienen bij ons
 

Haarwensen haar doneren vlechtenHaarwensen haar doneren vlechten 2

Wilt u haar doneren en daarbij een mooi verfrissend kort kapsel? Dan kunnen veel kapsalons welke Haarwensen ondersteunen u hierbij tegen een gereduceerd tarief of soms zelfs gratis van dienst zijn. Kijk voor de deelnemende kapsalons op de website van Haarwensen bij "Kapsalons". Heeft u na verloop van tijd genoeg van een kort kapsel en wilt u weer mooi lang haar, dan verlenen wij maar liefst 50% korting op de aanschaf van hairextensions in onze webshop. Als u kinderen met kanker en alopecia aan lang haar helpt, dan helpen wij u graag aan lang haar. Post hiervoor een foto van uw haardonatie en de bevestigingsbrief van Haarwensen op onze social media en ontvang vervolgens een kortingscode waarmee u zeer voordelig lang haar bij ons kunt bestellen. Om uw privacy te beschermen kunt u uw naam en/of adres in de ontvangstbevestiging van Stichting Haarwensen afschermen.

Kijk voor meer informatie over onze actie op de website van Stichting Haarwensen.

U kunt hier de folder van Haarwensen downloaden.

Haarwensen

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa