Hairextensions zetten

Vanaf nu is het ook mogelijk om uw hairextensions te laten zetten via Voordelige Hairextensions al vanaf €1,15 per plukje.

Als u hairextensions wilt laten zetten in een salon heeft u vaak een beperkte keuze uit de lengte, kleur of textuur. Bij Voordelige Hairextensions heeft u deze beperkte keuze niet. U bestelt gemakkelijk de extensions die u wilt hebben online en een kapster met ruim 17 jaar ervaring komt bij u thuis om de extensions te plaatsen voor slechts €1,15 per plukje ongeacht de lengte of hoeveelheid die u bij Voordelige Hairextensions heeft besteld. Zo kunt u dus al voor €95,- extensions hebben. In de tabellen hieronder ziet u al een klein overzicht van wat het u totaal zou gaan kosten. Deze prijzen zijn inclusief de haren, het plaatsen en het in model snijden.
 
Prijslijst hairextensions zetten
 
Prijslijst hairextensions zetten
 
Voor een lichtere kleur komt er een toeslag van €0,11 bij en voor de textuur wave of curly geldt er een toeslag van €0,05 per plukje
 
Heeft u elders uw extensions besteld en zou deze alleen geplaatst willen hebben? Ook dat is mogelijk voor slechts €1,25 per plukje (minimaal 50 stuks).

Nadat de extensions zijn geplaatst worden deze nog mooi in model gesneden zodat de extensions mooi overlopen in uw eigen haar. Ook krijgt u tips mee hoe u het beste uw hairextensions kunt verzorgen en word er inzetgarantie gegeven.

Wilt u graag dat onze kapster bij u langskomt om de extensions te plaatsen? Of wilt u meer informatie over de voorwaarden, mogelijkheden of een afspraak maken? Stuur dan een email naar [email protected] dan nemen wij contact met u op.
  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa