Hairextensions zetten

Vanaf nu is het ook mogelijk om uw hairextensions te laten zetten via Voordelige Hairextensions al vanaf €1,15 per plukje.

Als u hairextensions wilt laten zetten in een salon heeft u vaak een beperkte keuze uit de lengte, kleur of textuur. Bij Voordelige Hairextensions heeft u deze beperkte keuze niet. U bestelt gemakkelijk de extensions die u wilt hebben online en een kapster met ruim 17 jaar ervaring komt bij u thuis om de extensions te plaatsen voor slechts €1,15 per plukje ongeacht de lengte of hoeveelheid die u bij Voordelige Hairextensions heeft besteld. Zo kunt u dus al voor €95,- 50 extensions van 20cm hebben. In de tabellen hieronder ziet u wat het u totaal gaat kosten. Deze prijzen zijn inclusief de haren, het plaatsen en het in model snijden.

Prijzen extensions zetten
Voor een lichtere kleur komt er een toeslag van €0,11 bij en voor de textuur wave of curly geldt er een toeslag van €0,05 
 
Heeft u elders uw extensions besteld en zou deze alleen geplaatst willen hebben? Ook dat is mogelijk voor slechts €1,25 per plukje (minimaal 50 stuks).

Nadat de extensions zijn geplaatst worden deze nog mooi in model gesneden zodat de extensions mooi overlopen in uw eigen haar. Ook krijgt u tips mee hoe u het beste uw hairextensions kunt verzorgen en word er inzetgarantie gegeven.

Wilt u graag dat onze kapster bij u langskomt om de extensions te plaatsen? Of wilt u meer informatie over de voorwaarden, mogelijkheden of een afspraak maken? Stuur dan een email naar service@voordeligehairextensions.nl dan nemen wij contact met u op.
  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa