Betaalmethoden


Klanten buiten de Europese Unie betalen geen BTW (21%). De BTW (omzetbelasting) voor klanten buiten de EU wordt in mindering gebracht na het invullen van uw verzendadres bij uw bestelling. Betalen in andere valuta's dan Euro's (€) is uitsluitend mogelijk via PayPal of bankoverschrijving. De leidende prijs is de prijs in Euro's (€). Prijzen in andere valuta's worden dagelijks aangepast aan de huidige wisselkoers.

VoordeligeHairextensions.nl kent 6 mogelijkheden voor het afrekenen van uw hairextensions en accessoires:

iDEAL

Hairextensions kopen met iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.


BANCONTACT / MISTER CASH

Hairextensions kopen met Bancontact Mister Cash
Betaal met de meest gebruikte betaalmethode van België. U betaalt binnen de beveiligde en vertrouwde bankomgeving van uw eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). U kunt dus direct betalen en hoeft zich niet eerst te registreren of een account aan te maken. Zodra u de betalingshandeling in uw bankomgeving heeft afgerond, wordt het bedrag meteen overgemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van Bancontact / Mister Cash.


SOFORT BANKING

Hairextensions kopen met SOFORT Banking
SOFORT Banking is de meest populaire betaalmethode van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Tevens kunnen klanten in de landen Nederland, België, Italië en Polen middels deze methode betalen. U betaalt in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Direct, veilig en snel. Deze wijze van online betalen is door TÜV Saarland als uiterst veilig bevonden. Klanten zijn met het gebruik van deze betaalmethode verzekerd tegen identiteisdiefstal, phishing en pharming. Kijk voor meer informatie op de website van SOFORT Banking.


PAYPAL / CREDIT CARD

Hairextensions kopen met PayPalHairextensions kopen met VISA Master Card Discovery CardHairextensions kopen met American Express
Betaal met de kopersbescherming van PayPal. Mocht u een geschil krijgen met ons welke we niet op een passende manier met u oplossen dan staat niet alleen Stichting WebwinkelKeur garant voor een onafhankelijke bemidddeling en bindende oplossing, maar dankzij de kopersbescherming van PayPal heeft u ook maximaal 180 dagen de tijd om een geschil bij PayPal aan te kaarten. De onafhankelijke geschillencommissie van PayPal bepaalt vervolgens of wij u dienen terug te betalen. Indien PayPal besluit dat wij uw aankoopbedrag moeten terugbetalen, staat PayPal hiervoor garant en betaalt u alvast het aankoopbedrag terug wat vervolgens bij ons wordt gereclameerd. Veiliger kunt u online niet kopen. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Let er wel op dat u uw verzendadres ook bij PayPal opgeeft wilt u in aanmerking komen voor de kopersbescherming. Voor een spoedige betaling adviseren wij eerst via iDEAL geld op uw PayPal rekening bij te schrijven, om te voorkomen dat u betaalt met een uitgestelde betaling. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.


BUNQ

Bunq
Betaal veilig en vertrouwd met bunq, de nieuwe online betaalmethode speciaal voor mobiel. Bunq is een alternatief voor traditionele banken en het enige wat u hiervoor nodig heeft is uw mobiel. Kijk voor meer informatie op de website van Bunq.


BANKOVERSCHRIJVING

Hairextensions kopen via bankoverschrijving
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL49INGB0006913880, t.n.v.:
Imagine Hair Extensions

Houdt u rekening bij betaling via bankoverschrijving met 1 tot 2 werkdagen verwerkingstijd.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan VoordeligeHairextensions.nl:

IBAN: NL49INGB0006913880
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Let op: vergeet niet uw order- en factuurnummer te vermelden bij de betaling!

Hair extensions achteraf betalen is nog niet mogelijk bij Voordelige HairextensionsWebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa