Verzenden & retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

Voordelige Hairextensions bezorgd door PostNL 

Verzendkosten

Uw hairextensions en accessoires kunnen wereldwijd aangetekend worden bezorgd. Voor bestellingen boven €50,00 brengen wij geen verzendkosten in rekening. Voor België worden er geen verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen vanaf €75,00. De verzendkosten zijn inclusief BTW. Voor klanten buiten de EU wordt geen 21% BTW (omzetbelasting) in rekening gebracht op onze producten en de verzendkosten. Dit wordt zichtbaar na het invullen van uw verzendadres.

Nederland
De verzendkosten voor het aangetekend verzenden van uw bestelling binnen Nederland bedragen €8,00. Alle zendingen worden met een track en trace nummer verstuurd, zodat u uw bestelling kunt volgen en zowel u als wij erop kunnen vertrouwen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd.

België
De verzendkosten naar België hebben wij helaas moeten verhogen naar €15,00 doordat België kilometerheffing is gaan vragen.

Duitsland
Naar Duitsland bedragen de verzendkosten voor hairextensions en accessoires €9,95.

Overige landen
Voor de volgende landen brengen wij €15,00 verzendkosten in rekening: Denemarken (exclusief Faeröer Eilanden en Groenland), Frankrijk (inclusief Corsica en Monaco), Italië (exclusief San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (inclusief Balearen, exclusief Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (exclusief Gibraltar, Guernsey en Jersey) en Zweden.

Voor de volgende landen brengen wij €20,00 verzendkosten in rekening: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (inclusief Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië.

Voor de volgende landen brengen wij €21,00 verzendkosten in rekening: Albanië, Andora, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, IJsland, Jersey, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.

Wij verzenden ook naar de Nederlandse Antillen, zoals Aruba, Bonaire, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten. Voor deze en overige landen in de wereld hanteren wij €26,00 verzendkosten.

Geen onverwachte kosten aan de deur

Aangezien wij een volledig Nederlands bedrijf zijn en dus opereren binnen de Europese Unie hebben wij al de import- en douanekosten afgerekend. De BTW (omzetbelasting) berekenen wij bij het afrekenen van uw bestelling al aan u door (voor klanten binnen de Europese Unie), zodat u geen onverwachte kosten hoeft te betalen aan de deur wanneer de pakketbezorger uw bestelling komt afleveren. Het is wel zo prettig dat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Hairextensions levertijd


Levertijd 

Voordelige Hairextensions probeert uw bestelling met ongeveer 10 werkdagen bij u te bezorgen, vanaf het moment dat de betaling bij ons is verwerkt. Dit is afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Bestellingen van uitsluitend hairextensions accessoires worden in 98% van de gevallen door PostNL met 1 werkdag geleverd (binnen Nederland en België), indien de bestelling en betaling voor 21.00 uur is verwerkt.

Houdt u er rekening mee dat wanneer er een (week)markt of evenement bij u voor de deur is waardoor uw straat of de toegang tot uw straat is afgesloten, onze pakketbezorgers op die dag uw bestelling niet bij u kunnen afleveren. Heeft u toch dringend uw bestelling nodig neem dan tijdig contact met ons op zodat we voor een meerprijs een Express service kunnen inzetten met een 100% gegarandeerde levering op dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag, ongeacht wegafsluitingen.

Bestellingen worden uitsluitend per aangetekende post verstuurd met een track en trace code. U ontvangt een track en trace code via e-mail wanneer uw bestelling naar u wordt verzonden. Deze e-mail met track en trace wordt doorgaans rond 0.00 uur aan u verstuurt. Op deze manier is de bestelling voor zowel u als ons volgbaar en zijn we er zeker van dat uw bestelling ook daadwerkelijk bij u aankomt.

Onze accessoires worden direct uit voorraad geleverd vanuit ons distributiecentrum in Nederland. Hairextensions worden conform de door u opgegeven specificaties speciaal voor u gemaakt in onze fabriek in Brazilië welke vervolgens naar ons distributiecentrum in Nederland worden gestuurd. Vanaf het moment dat de hairextensions en/of accessoires vanuit ons distributiecentrum aan u worden verstuurt bedraagt de levertijd naar de volgende landen:

 • Duitsland: 1 tot 2 werkdagen
 • Polen: 2 tot 3 werkdagen
 • Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Noord-Ierland): 2 werkdagen
 • Frankrijk: 2 tot 3 werkdagen
 • Oostenrijk: 1 tot 2 werkdagen
 • Zwitserland: 1 tot 2 werkdagen
 • Aruba: 3 tot 6 werkdagen

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is kosteloos. Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Voordelige Hairextensions reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij na goede ontvangst van de retourzending de aankoopsom zo spoedig mogelijk aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren / Bedenktijd c.q. herroepingsrecht

Consumenten hebben een bedenktijd (herroepingsrecht, ook wel afkoelingsperiode genoemd) van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product aan te melden om te retourneren, ingaande de dag na ontvangst van de bestelling. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten en/of maatwerk. De producten kunnen alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. De aanhangels (kaartjes met specificaties van de hairextensions) mogen niet van de producten worden verwijderd. Het herroepingsrecht is een zichttermijn en geen probeertermijn. Geretourneerde producten mogen geen nare (rook)luchtjes bevatten. Nadat schriftelijk, via briefpost of e-mail, kenbaar is gemaakt dat u uw bestelling wilt herroepen, heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Onaangekondigde retouren en retouren zonder bijgevoegde retourformulier kunnen niet in behandeling worden genomen. Zie voor meer informatie artikel 6, 7 en 8 van onze algemene voorwaarden.

ONDERSTAAND ZIET U OP WELKE WIJZE EEN RETOUR WEL EN NIET WORDT GOEDGEKEURD

Hairextensions retour afgekeurdHairextensions retour goedgekeurd


Hairextensions gratis retour

Gratis retour

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Voordelige Hairextensions zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren van de gehele bestelling zijn voor onze rekening, onder de volgende voorwaarden:

 • Een gratis retour geldt uitsluitend voor klanten uit Nederland en België.
 • De kosten voor de retourzending worden voorgeschoten door de consument.
 • De consument maakt een duidelijke foto of scan van het bonnetje (kassaticket) van de verzendkosten en stuurt deze via e-mail naar ons toe onder vermelding van het ordernummer.
 • Per bestelling wordt maximaal eenmaal de verzendkosten vergoed. Onze service voor een gratis retour mag niet worden misbruikt door elke kleur en/of textuur van onze hairextensions te bestellen.
 • Wanneer uw retourzending een klacht blijkt welke niet gegrond is dan worden de verzendkosten van de retourzending niet vergoed.
 • Indien gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht dan worden de verzendkosten voor retour uitsluitend vergoed wanneer de retourzending aan onze voorwaarden voor retour voldoet. Neem bij twijfel vooraf contact met ons op.
   
Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren een eventuele retourzending aangetekend met ontvangstbevestiging (track en trace), uitsluitend huisadres en handtekening voor ontvangst te versturen, aangezien wij geen enkele aansprakelijkheid erkennen voor het niet goed aankomen van uw retourzending.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Voordelige Hairextensions kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen naast het IBAN ook het BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Voordelige Hairextensions heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, na goede ontvangst van de retourzending.

Voor het aanmaken van een retour en/of gebruik maken van uw herroepingrecht kunt u contact met ons opnemen via het ticketsysteem via uw account, onze contactpagina, e-mail of het retourformulier c.q. model formulier voor herroeping.

Hairextensions ruilen en retourneren


RetouradresWebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa