Wij steunen Stichting KiKa


Donateur van KiKa Kinderkankervrij

Succes komt niet vanzelf. Ook niet het succesvol genezen van kinderkanker. Vandaag de dag sterft nog steeds 25% van de kinderen met kanker. Het zal uw kind maar overkomen.

Niet iedereen heeft het voorrecht om met lange haren te lopen, helemaal kinderen met kanker niet. Voordelige Hairextensions doneert daarom maandelijks 5% van de omzet (excl. BTW) aan Stichting KiKa Kinderkankervrij.

Met deze en andere donaties kan KiKa wetenschappelijk onderzoek financieren naar kanker bij kinderen, om zo de kans op genezing te vergroten naar 95% in 2025. Door de vele behandelingen en zware medicijnen die nodig zijn om kanker te bestrijden hebben veel kinderen hun haar verloren.

Haar doneren aan Stichting Haarwensen

Een aantal van onze klanten heeft haar geschonken aan Stichting Haarwensen. Dit is een heel mooi gebaar, want van deze haardonaties worden pruiken gemaakt voor kinderen met kanker. Vanaf 1 maart 2015 stimuleert Voordelige Hairextensions actief het haar doneren aan Stichting Haarwensen. Voor deze geweldige actie verwijzen we u graag door naar onze actiepagina 'Haar doneren'. Echter is voorkomen beter dan genezen en vandaar dat wij al vanaf 1 juni 2014 vaste donateur zijn van KiKa. Kijk voor meer informatie over de fantastische inzet van KiKa op de website van Stichting Kinderen Kankervrij. 

KiKa strijd tegen kanker bij kinderen

Kinderen met kanker en hun ouders waarderen het enorm als u naast onze eigen donaties zelf ook een gift doet. Stichting KiKa is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI, waardoor een gift fiscaal aftrekbaar is. Kijk voor meer informatie over het doneren aan KiKa op 'Steun KiKa en doneer'.


KiKa Kinderkankervrij


WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa