Tape extensions double drawn

Vanaf 170,00
 • Double drawn
 • 40 stuks 100 gram
 • Makkelijk te plaatsen
Levertijd: Ongeveer 2 weken. Uitgesloten van het herroepingsrecht
NU TIJDELIJK 40 TAPES VOOR HERGEBRUIK GRATIS.

 

 • Leverbaar in 8 lengtes, 2 texturen en 28 kleuren
 • Gratis verzenden
 • 40 stuks 100 gram human Brazilian hair

   

Ontdek double drawn tape hairextensions

Er zijn online allerlei hairextensions varianten te vinden. Iedere optie heeft andere eigenschappen en voor- en nadelen. Wat zijn double drawn tape hairextensions en welke voordelen heeft deze hairextension variant? Het voornaamste kenmerk van de tape in extensions is de dubbelzijdige tape strip die aan iedere extension zit. Dankzij deze handige plakstrippen kunt u heel snel en eenvoudig hairextensions (laten) plaatsen. U neemt een plukje van uw eigen haar en plaatst eerst onderaan en dan bovenaan een extension. Vervolgens drukt u het geheel met uw vingers stevig vast. De double drawn tape hairextensions hebben verder nog een belangrijk kenmerk. De term ‘double drawn’ wordt gebruikt, omdat de haren van boven tot onder dezelfde dikte en lengte hebben. De double drawn tape hairextensions worden in de fabriek speciaal met de hand gecontroleerd. Daarnaast zijn de extensions van echt Brazilian haar. U krijgt dus de beste kwaliteit.

 

Single of double drawn tape hairextensions kiezen

Naast double drawn tape hairextensions bestaat er ook een single drawn variant. Zoals u hierboven ook kunt lezen, hebben de haren van double drawn extensions dezelfde dikte en lengte. Bij een single drawn extension zit er juist meer verschil tussen de haarplukjes. Het kiezen van de beste optie hangt voor een groot deel af van uw persoonlijke smaak. Double drawn extensions kunnen langer meegaan, omdat ze extra zorgvuldig zijn geproduceerd. Toch passen single drawn hairextensions misschien beter bij u als u juist meer verschil in haarlengte en -dikte wilt. U zult dan een wat speelser effect krijgen, omdat uw haar lichter is. Een echt volle haardos krijgt u juist met double drawn tape hairextensions. Voor beide soorten hairextensions geldt echter dat de kwaliteit hoog is, dankzij het hoogwaardige human hair. Daarom zult u bij beide keuzes lang kunnen genieten van de extensions. Zolang u de haarplukken volgens de verzorgingstips behandelt, kunt u ze zelfs hergebruiken.

 

Eindeloos variëren met tape extensions

Welke hairextension u uiteindelijk ook kiest, beide varianten kunt u flexibel naar uw wensen en smaak afstellen. Omdat er veel verschillende opties te kiezen zijn, is er voor iedere haarstijl wel een geschikte combinatie samen te stellen. Voor single en double drawn tape hairextensions geldt dat u kunt kiezen uit 8 lengtes, 28 kleuren en 2 texturen (straight en wave). De producten zijn altijd custom made, dus ze worden op basis van de wensen van de klant in de fabriek gemaakt. In circa twee weken ontvangt u uw hairextensions en kunt u uw prachtige volle haardos laten zetten. Omdat de double drawn tape hairextensions eenvoudig in het haar te plaatsen zijn, hoeft u maar een uur in de stoel te zitten. Gebruik de extensions meerdere keren door de strips te vervangen en geniet extra lang van uw nieuwe look.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Vanaf 170,00 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa