Tape extensions single drawn

Vanaf 115,00
 • 40 tapes 100 gram
 • 1-2 jaar herbruikbaar
 • Makkelijk te plaatsen
Levertijd: Ongeveer 2 weken
NU TIJDELIJK 40 TAPES VOOR HERGEBRUIK GRATIS.

 • Leverbaar in 8 lengtes, 2 texturen en 28 kleuren
 • Gratis verzenden
 • 40 stuks 100 gram human Brazilian hair

Wat zijn tape extensions?

Bent u al bekend met de hairextensions variant tape extensions? Dit type hairextension wordt geplaatst met handige dubbelzijdige tape strips, zoals u al aan de naam kunt zien. Stuk voor stuk heeft iedere extension een makkelijk handelbare tape strip. De hairextensions zelf zijn gemaakt van 100% real Brazilian hair, wat ze een natuurlijke en mooie uitstraling geeft. Daarnaast gaan deze extensions van echt haar langer mee dan synthetisch haar. U kunt veel variëren met tape extensions. Door te kiezen uit 8 lengtes, 2 texturen (straight of wave) en 28 kleuren kunt u een combinatie samenstellen die precies bij uw haar past. Samen met de plakstrippen vormen de hairextensions een vloeiend geheel. De strippen zijn zo gemaakt dat ze mooi en onopvallend in het haar liggen. Bovendien kunt u indien gewenst de strips wat bijknippen. Daardoor is dit type hairextension erg flexibel en eenvoudig in gebruik.

Makkelijk werken met tape extensions single drawn

De tape extensions single drawn staan vooral bekend om de snelle, eenvoudige werkwijze. Dit is ook precies waarom ze populair zijn bij mensen. Per pak heeft u 40 stuks plakstrippen van 4 bij 1 cm. Het handige aan tape extensions is het feit dat u naast de tape strips voor hergebruik geen andere accessoires nodig heeft. U kunt dus direct aan de slag wanneer u de hairextensions in huis heeft. De werkwijze is eenvoudig en snel. Begin met een dun plukje van uw eigen haar. Aan de onderkant legt u een tape extension tegen het plukje. Aan de bovenkant plaatst u vervolgens nog een extension. Daarna kunt u met uw vingers uw haar en de extensions stevig vastdrukken. In totaal duurt het proces maar een uur, een stuk korter dan bij andere hairextensions. Een ideale optie wanneer u snel een haarverlenging wilt.

Lang plezier van duurzame hairextensions

De tape in extensions zijn niet alleen gemakkelijk te plaatsen, u kunt ze ook weer eenvoudig uit uw haar verwijderen. Om de 2-3 maanden is dit ook nodig om een zo mooi mogelijk kapsel te behouden. Het fijne is dat de hairextensions meerdere keren hergebruikt kunnen worden. Wanneer u de tape extensions wilt gaan hergebruiken, hoeft u slechts de dubbelzijdige strips te vervangen. Vervolgens kunt u de extensions weer in uw haar (laten) plaatsen. Zolang u de tape extensions goed en regelmatig verzorgt, kunt u ze zelfs 1 tot 2 jaar blijven gebruiken. Hierdoor zijn tape extensions ook een duurzame en voordelige optie. Met deze hairextensions variant kunt u snel en gemakkelijk een mooie haarverlenging realiseren.
Stylist Amy 14-09-2018 14:12
Beoordeling: 10/10

Voor het eerst hier tape extensions besteld. Net zoals de andere extensions is het haar super; Sterke punten: Mooie haren die lang mee gaan voor een hele mooie prijs. - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Vanaf 115,00 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa