Tape in extensions

Ga direct naar:

 

Tape in extensions voor een natuurlijke uitstraling

Wanneer u een snelle, maar heel natuurlijke haarverlenging wilt, zijn tape in extensions een echte aanrader. Dit type hairextension is relatief nieuw. Net als alle andere soorten extensions op de website, zijn de tape-ins gemaakt van 100% real Brazilian hair. Dat creëert een bijzonder natuurlijke look. Bovendien is de kwaliteit vergeleken met synthetische haren vele malen beter. Vanwege de inzetmethode zullen de tape in extensions niet zichtbaar zijn – als ze juist ingezet worden uiteraard. In de webshop kunt u twee soorten tape extensions zien: de single en double drawn haarextensies. Beide varianten zijn van de beste kwaliteit en gaan bij goede verzorging lang mee. Voor double drawn extensions betaalt u iets meer. Het resultaat is echter een nog natuurlijkere uitstraling. Dit komt doordat de haren in de fabriek handmatig op lengte en dikte worden gecontroleerd. Zo wordt ervoor gezorgd dat de haarlokken van boven tot onder dezelfde afmetingen hebben. Om een extra vol, natuurgetrouw kapsel te realiseren, zijn double drawn hairextensions ideaal. De haren zijn stuk voor stuk van een mooie dikte. Wilt u juist dat de haarlokken naar onderen toe wat dunner worden voor een licht en speels effect? Dan zijn single drawn tape in extensions misschien juist beter voor u. Vraag gerust aan een van onze medewerkers wat de beste keuze is voor u.

 

Eenvoudige inzetwijze en vele stylingsopties

Waarom is deze haarverlengingsmethode zo populair? Het grote gebruiksgemak en de vele stijlmogelijkheden zijn verreweg de voornaamste redenen voor de populariteit. De haarextensies met tape zijn erg gemakkelijk te gebruiken. Naast de tape strips zijn geen andere benodigdheden vereist. Het plaatsen duurt vergeleken met andere soorten hairextensions kort: na een uur bent u klaar. Per haarlok zet u de tape in extensions in uw haar. Neem een plukje van uw eigen haar, leg één extension onder het plukje en één erbovenop. Vervolgens drukt u het geheel stevig tegen elkaar. Deze handeling herhaalt u tot u tevreden bent met het totaalplaatje. Als u klaar bent laat dan de haarlokken wat bij knippen zodat het mooi in uw eigen haar overloopt en dat men dan niet ziet dat u hairextensions draagt. Wat betreft de stijl van de tape in extensions is er keuze uit vele lengtes, texturen en kleuren. Zelfs de optie multi-color is mogelijk als u een extra bijzondere look wilt. Voor de lengte heeft u acht verschillende keuzes, van 25 tot 60 cm. De kleur kiest u uit maar liefst 28 opties. Wilt u prachtig steile haren? Kies dan de textuur ‘straight’. Een wat speelser effect bereikt u met de ‘wavy’ (golvende) textuur. Zo stelt u uw gewenste haarstijl helemaal vrij samen.

 

Lang plezier van uw aankoop dankzij hergebruik

Er is nog een belangrijke reden waarom tape in extensions zo geliefd zijn: de duurzaamheid. Het product is niet alleen duurzaam vanwege de hoge kwaliteit van echt mensenhaar. Ook dankzij de herbruikbaarheid gaan de tape-ins bijzonder lang mee. Wanneer u voor de eerste keer de haarverlenging in gaat zetten, gebruikt u zo veel strippen als u nodig heeft. Merkt u dat uw extensions toe zijn aan vervanging? De dubbelzijdige tape strips op de lokken zijn eenvoudig te verwisselen. U kunt de hairextensions meerdere keren hergebruiken door de tape te vernieuwen. Heeft u niet meer genoeg tape strips? Dan kunt u zo veel als nodig bijbestellen. Mits u de haarlokken van de tape in extensions goed verzorgd, zijn ze van één tot wel twee jaar herbruikbaar. De mogelijkheid om de haarextensies vaker te gebruiken, maakt het een voordelige aankoop. Bent u op zoek naar een eenvoudige, snelle manier om een haarverlenging te (laten) realiseren? Dan zijn tape extensions een echte aanrader.

  • Prijsvechter
  • Niet goed geld terug
  • Gratis retour
  • Veilig betalen
  • Donateur van KiKa