V-tip extensions #3 Bruin

Vanaf 0,75
 • Beste kwaliteit haar
 • Voorgevormd waxbondje
 • Brazilian hair
Levertijd: Ongeveer 2 weken
 • Leverbaar in 28 kleuren, 3 texturen en 9 lengtes
 • Gratis verzenden vanaf €50,- (vanaf €75,- voor België)
 • 0,7 gram single drawn human Brazilian hair

V-tip extensions

Met clip-in hairextensions bent u een prachtige verschijning op een feest. Maar wist u dat u ook voor de langere termijn een mooie, volle bos haar kunt verkrijgen? De V-tip is een pre-bonded wax extension met een wax bonding in de vorm van een V. Deze V-tip extensions worden met behulp van een warmtetang of een zogeheten hairextensions connector samengesmolten met een plukje van uw eigen haar.

Waarom V-tip extensions gebruiken?

Het plaatsen van V-tip extensions vereist meer werk dan bijvoorbeeld de clip-in extensions. Het voordeel hiervan is wel dat u er bijna geen omkijken meer naar heeft als ze eenmaal in uw haar geplaatst zijn. U kunt er in principe alles mee: van slapen tot zwemmen en sporten. Ze kunnen tot vier maanden blijven zitten en met behulp van losse waxjes zijn deze ook weer eenvoudig her te gebruiken. Dit is dus de meest duurzame soort hairextension waardoor de kosten op lange termijn erg voordelig zullen uitvallen.

Hoogwaardig human hair van remy kwaliteit 

U wilt uiteraard het beste voor uw haar. Onze V-tip extensions zijn gemaakt van hoogwaardig Brazilian hair. Ook voldoen ze aan de eigenschappen van remy human hair. Dit wil zeggen dat de haren op de juiste wijze naast elkaar zijn gelegd, waardoor de haarschubben dezelfde kant op staan. Hierdoor heeft u de minste kans op klitten in uw haar.

Hoe bevestig ik de V-tip extensions?

Bij de V-tip extensions wordt de bonding om de haren heen gedraaid, net zoals bij de nail-tip extensions, maar dan met een V- in plaats van een U-vorm. Om het zelf te plaatsten is het misschien ingewikkeld, daarom is het ook beter om de extensions te laten plaatsen door een persoon die dit vaker heeft gedaan. Op deze manier weet u ook zeker dat de extensions perfect zullen aansluiten bij uw eigen haar. Om het haar vervolgens in optimale conditie te houden hebben wij interessante tips en adviezen voor  u, deze kunt u lezen op de pagina hairextensions verzorgen.

V-tip extensions bij Voordelige Hairextensions.nl

Niet voor niets beoordelen klanten de kwaliteit van Voordelige Hairextensions.nl als zeer hoog. Wij bieden u een groot aanbod van onze single drawn V-tip extensions met het gewicht van 0.7 gram per plukje. Met één van de 28 kleuren, 3 texturen en 9 lengtes van 20 cm tot maar liefst 60 cm heeft u altijd de perfecte extensions die naadloos aansluiten bij uw eigen haar. Mocht u de voorkeur hebben voor een langere lengte dan 60 cm of voor een andere textuur, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. De benodigde accessoires voor het aanbrengen van deze 100% human extensions zijn ook bij ons te verkrijgen voor de voordeligste prijs.

Hoe krijg ik de V-tip extensions in huis?

Wilt u ook de beste extensions voor groothandelsprijzen? Bestelt u voor meer dan €50,-, dan is de verzending voor u gratis. Is het orderbedrag lager dan zijn de verzendkosten €8,00 voor aangetekend verzenden. Voor België zijn de verzendkosten €15,00 tot een aankoopwaarde van €75,-. Heeft uw bestelling een hogere waarde dan zijn de verzendkosten gratis. De hairextensions worden custom made voor u gemaakt waardoor de levertijd ongeveer 2 weken is. Hierdoor heeft u wel een unieke haarverlenging die speciaal is gemaakt volgens uw wensen.
leila 28-03-2015 12:52
Beoordeling: 10/10

Mijn ervaringen met dit bedrijf is top klantvriendelijkheid is erg goed kwaliteit van het haar is geweldig en niet duur! - (Mede mogelijk gemaakt door The Feedback Company)

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Vanaf 0,75 incl. BTW
 • Prijsvechter
 • Niet goed geld terug
 • Gratis retour
 • Veilig betalen
 • Donateur van KiKa